“A Oltra li importen una figa els valencians i per ende ser presidenta de la Generalitat” Tret d’un comentari en Racó català.

1. A Oltra li importa una figa els valencians i per ende ser presidenta de la Generalitat.

2. A Oltra a l’igual que a Iglesias, els preocupa la regeneració d’Espanya [recordeu:”No podem prescindir (els espanyols) de Catalunya” entrevista a El Temps.] aspiren a manar en Espanya des de Madrid. Els dos tenen en el cap l’Estat, i aquest per als marxistes-jacobins (leninistes) quan més gran millor.

3. En aquesta estratègia la batalla per a la que s’estan preparant els dos ensems, són les properes eleccions estatals que ja estan a prop.

4. En aquesta batalla per guanyar el parlament de Madrid el PSOE té que arribar desprestigiat, dividit i amb imatge de traïdoria. És el que s’està intentant a València, La primera batalla de desprestigi serà l’elecció del president del parlament. L’estratègia dels jacobins serà aquesta:
ELECCIÓ DEL PRESIDENT DE LES CORTS
Si en la primera votació per l’elecció del president de les Corts, Compromís i Podemos (32 vots) marginen al PSOE i voten a un mateix candidat i el PSOE no pacta amb Ciudadanos (36 vots entre els dos), a la segona volta el PSOE (23vots) quedarà desplaçat i aquest candidat de Co+Po tendra que enfrontar-se al del PP (31 vots), deixant en difícil situació al PSOE a l’hora de votar, doncs si s’absté i Ci vota al PP ( 44 vots entre els dos) el president seria del PP.

5. Els ‘nacionalistes’ identitaris (catalans o valencians) al si de Compromís són uns matamortes que els dona pànic i vertigen fer política valenciana, al no voler prescindir de la seua identitat a l’hora de fer política ja siga catalana o valenciana, perquè aquesta política conseqüent esdevindria en acció política sobiranista. Esperen que la faena se la facen els espanyols de l’Espanya plural. A més de matamortes, són malfeiners i apareixen com patètics al costat dels jacobins (Lluismi i la pelroja amb ulleres), apareixen com ‘bobos’ útils, inútils i prescindibles.

6. El BLOC, si encara existeix hauria de;

Comunicat de RV/PVE proposant a Enric Morera com a president de les Corts i a Ximo Puig com a president de la Generalitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.