Cal divulgar l’espoli que ens fa l’Estat espanyol als valencians, residents d’Oriola a Vinaròs

INFORMACIÓ TRETA D’UN FÒRUM
A “El Temps” d´aquesta setmana entrevistaven la Mònica Oltra, en una llarga conversa, i no recorde que diguera res sobre l´espoli fiscal que pateix el PV.

Un vídeo de L’or dels valencians: http://vimeo.com/71329311

http://www.peldretadecidir.cat/index.php/item/140-balances-fiscals-el-pais-valencia-en-comparacio-amb-els-altres-territoris-baix-el-gobierno-de-espana

http://blogs.laveupv.com/espaicivic/blog/6714/pdad-balances-fiscals

http://www.docdroid.net/b74u/mapa-provisional-balances-fiscals.odt.html

El País Valencià s’afona en la pobresa (segons dades de la Fundació del BBVA i del IVIE). http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/257246

D’ERPV: http://pagaicalla.weebly.com/

Prové de l’enquesta de la cadena SER:http://www.cadenaser.com/csermedia/cadenaser/media/201403/26/espana/20140326csrcsrnac_1_Pes_PDF.pdf

 Però quina classe d’aposta política és esta que deixa al PP tot el protagonisme de reclamar l’espoli, en pla PP bipolar (PP Madrid lladre – PP valencià reivindicatiu).
  Quina presa de pèl és esta? 

Cada volta es veu més clar que no hi ha cap tàctica valenciana coherent per eixamplar les bases socials valencianistes.

A Catalunya, l´Espanya ens roba, està donant molts fruits, i la immensa majoria d’independentistes ja ho són de butxaca, per això molts estrangers s´hi afegeixen.
Crec que la idea-eslògan més exitós de la història de l´independentisme, ha estat aquest; i això ja no ho posa en dubte gairebé ningú al Principat, ni els antiindependentistes.

Per què Compromís es comporta en aquest tema d’una manera tan ineficient i tan mesella?
Compte amb la deriva de Compromís! 

I per ací ja veiem com els trolls anti-independència del PV justament es neguen en redó a fer res paregut al que han fet al Nord: ells (Valencinisme.com) no volen la independència sinó l’esclavització del PV a tots els tics casposos de “Las Provincias“.

Per això volen sempre un PV tan allunyat com siga possible del Principat.
Col·laboren en el “cinturó sanitari” anti-independentista que el PP fa al voltant de Catalunya.

Crònica de Carles Muñoz Soria de la presentació a la llibreria Shalakabula de Mislata del llibre de Baeta ‘Per la República Valenciana, d’Oriola a Vinaròs’

Hui ha sigut un dia molt especial. Tindre a Victor Baeta a Mislata presentat el seu assaig PER LA REPÚBLICA VALENCIANA ha estat un esdeveniment poc freqüent. Hem tingut l’oportunitat de fer una xarrada d’un altíssim nivell. La història viva de part del nacionalisme valencià i valencianista al nostre país dels últims 50 anys. Ha estat un immens plaer conversar amb Víctor Baeta i gaudir del seus discurs i les seues propostes. Agraïr-li la seua bonhomia, amistat, la dedicatòria tan sincera del seu llibre. Als amics Pere Bessó, Pep Mir, a la llibrera Núria de Shalakabula. Un recital de simbologia, d’identitat, de nació i estat, de la millor anàlisi que a Mislata mai havia escoltat del moviment d’esquerra valencianista de la veu d’un dels seus màxims representants. Inoblidable i encoratjador. Tot un plaer. Sr. Baeta, Moltíssimes gràcies.

— con Pere Bessó.

mislata5
mislata6
mislata2