Castedo acusa a PSOE i EU de malversació i finançament il·legal amb diners públics i confirma que no es presentarà a l’alcaldia d’Alacant pel PPCV

L’alcaldessa d’Alacant assegura que els socialistes van realitzar una transferència a la seua direcció per al pagament de serveis jurídics i que el grup que lidera Pavón ingressa la subvenció municipal en el compte del partit


sylvia escribano 29.11.2014 | 03:27 |INFORMACIÓN d’Alacant
L’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, va deixar a un costat el silenci de les últimes setmanes per a acaparar el ple amb polèmiques i extenses intervencions, en les quals va acusar als grups municipals del PSOE i EU de desviar diners de l’Ajuntament als seus partits i assegurar que, actuacions similars dins del PP, serien qualificades com a finançament il·legal o malversació de fons públics. La regidora va esclatar carregant contra els grups de l’oposició per «vendre» la seua imatge com la de «la gran corrupta» a nivell nacional. En un clar alleujament, la regidora va al·ludir a enquestes que, segons va dir, li garantirien una majoria absoluta fins i tot estant imputada. Es va ratificar, no obstant açò, en què no encapçalarà la llista del PP, però no va aclarir si formarà un partit propi.

Interessant entrevista a Sala-i-Martín: “Els independents de la llista unitària seran un ésser molt perillós per a l’Estat”

En una llarga entrevista a Catalunya Ràdio parlant de la proposta d’Artur Mas i de la futura República Catalana, sobre la llista unitària Sala-i-Martín ha dit: “Els independents de la llista unitària seran un ésser molt perillós per a l’Estat. Sense futur polític, la societat civil que vagi a aquesta candidatura “saltarà la tanca passi el que passi”, segons l’economista”

Bernat Vilaró
L’economista Xavier Sala-i-Martín ha assegurat avui que “és molt important” que hi hagi independents representatius de la societat civil a la llista unitària que ha proposat el president de la Generalitat, Artur Mas. “A la taula de negociació, els espanyols els veuran com un ésser molt perillós”, perquè “no tindran cap futur polític i no es jugaran res més que la independència”.En una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, Sala-i-Martín ha reiterat que aquests independents “saltaran la tanca cap a la independència sense importar-los què hi ha al darrere”. “La missió dels 18 mesos és saltar la tanca. I ells la saltaran passi el que passi”. “El més important no és mirar el procés electoral i els vots de la llista unitària, sinó que un cop [aquesta candidatura] hagi guanyat serà un grup de gent que no es barallarà entre ells”, ha vaticinat.