Els quatre comentaris sobre la noticia d’ANNA al transcriure l’editorial de LAS PROVINCIAS

 1. Josep Blesa | 09/07/2014 at 12:14 |

  Las Provincias (ocupades), l’empresariat balenziano i el Consell de Mandril podrien muntar una xirigota per al Carnaval de Cadis.
  Tot això és més inútil que masturbar un cadàver.
  PS: amics Baeta &Co davant tenim un estat colonial, amb uns professionals com són els Serveis d’Intel·ligència, uns polítics que de sols veure algun tret independentista valencià, trauen el bazoca i los balenzianos s’escagarren potes avall. Tot això fum de canya. Ni a España se’ls creuen ni els independentistes valencians piquem l’ham.

   

 2. annacolor_bigger

  ANNA | 09/07/2014 at 12:29

   

  Benvolgut senyor Blesa…
  li pot més el partidisme de vol curt i indefinit que una concepció d’Estat (d’Estat valencià, bien sûr).
  No sé vostè, però ANNA noticies, com sobiranistes valencians republicans, alimentem la contradicció entre el Regne d’Espanya i la Comunitat Valenciana.
  Vostè aigualeix aquesta contradicció, porta pessimisme i alimenta el guerracivilisme i el caïnisme, tan propi dels espanyols, entre els valencians.
  On nosaltres veiem alegria, vostè veu tristesa.
  Que hi farem…

   

 3. Josep Blesa | 09/07/2014 at 15:04 |

  En absolut aporte pessimisme. Aporte molta il·lusió i esforç. Ja sols en veure-vos usar el mateix llenguatge dels amos, és el gran triomf dels espanyols sobre vosaltres. A mi la contradicció entre eixos dos termes entelèctics me la bufa. Jo sempre he actuat directament i amb llenguatge propi. Cal que nosaltres marquem la pauta..i no anar-los al rebuf dels españols ni dels col·laboracionistes d’ací. La conclusió sobre la tristesa (?) és allò que persistentment m’atribueixen els españolistes de Las Provincias (ocupades) quan, realment, estic més content que unes castanyoles. Ells estan nerviosos…no, jo. Damunt,de tant entant, trec el vidriol i peguem arruixades per a usar de l’independentisme ridiculista.. Sé que no sou españolistes colonials, però cada dia ho sembleu més. L’independentisme si ha fet una passa important ha estat marcar “el tempus”. Només caldria que els españols i españolistes ens donaren la raó quan anem a pegar-los en la jugular. Sou infantils en fer creure algú que quelcom es mou així. A diferència de vosaltres jo tinc la mà trencada de treballar amb gent del PP. La realitat i no la palla mental darrere d’un teclat d’ordinador. Xaos estem en 2014..no en temps dels 1960′ amb ekls Perelló-Morales, els Noguera de Roig, amb Paco Burguera, JL Barceló, Martí-Domínguez, i Maldonado, etc. Desperteu de l’encanteri !

   

 4.  

  Benvolgut senyor Blesa…
  Vostè no ix de l’escenari que els interessa als espanyols. De l’escenari que promou la contradicció d’àmbit espanyol entre les anomenades esquerra/dreta. La de ‘NOSALTRES’ (vostès, els seus, els ‘nostres’): PSOE, EUPV/IU, Compromís/Equo (destacats, ha, ha, ha, partits independentistes), contra ‘ELLS’: el PPCV/PP.
  Vostè identifica Espanya i la seua bandera rojigualda, en exclusiva amb el PPCV/PP.
  Vostè, però -quan vota-, perdona l’Espanya de la bandera tricolor republicana, doblement espanyola, de l’esquerra espanyola, perquè la identifica amb una Espanya acceptable.
  Vostè, encara, no s’ha després, no ha abandonat, els versos d’Antonio Machado. Per a nosaltres, ara ja, qualsevol Espanya ens ‘hiela el corazón’.
  A vostè l’interessarà escorar-se a favor dels partits espanyols de l’Espanya plural, que s’engreixen i segresten el ‘vot valencianista’ mentre més es dimonitze al PPCV. Naturalment a l’esquerra espanyola els interessa mantenir aquest ‘dimoni’ i vostè participa d’aquesta estratègia, per molt que esguite el seu discurs personal inconnex (que no programàtic) de xarrameca independentista ful; perquè, ens pot dir exactament quin és l’ideari/programa del partit al qual vostè vota: Compromís/Equo?.
  Les seues acusacions d’espanyolisme que ens fa, ens dóna la idea de com vostè està desesperat amb les seues contradiccions i dubtes amb l’organització que públicament defèn i vota, que esperem al remat, no el porten al suïcidi.

  El nostre discurs independentista valencià és clar, nítid i públic.

  El seu és -quan demana el vot per a Compromís/Equo- inexistent o -serem benèvols- el porta amagat en l’interior, allà en el fons, del seu cor.
  Vostè sols salta i plora quan el seu ‘dimoni’, el que li marca l’esquerra espanyola per a retroalimentar-se, li sembla que deixa de ser-ho.
  La nostra estratègia passa per unir els valencians al voltant dels seus interessos nacionals globals contra l’Estat espanyol que els espolia i per aguditzar la contradicció amb ell (cosa que fa l’editorial i l’article que a vostè li desagraden), contradicció que sols es supera amb la Independència del País Valencià. La nostra estratègia no passa per defensar a cap família política espanyola, siga d’esquerra o de dreta. Quan PSOE, EUPV o Compromís s’enfronten contra l’Estat espanyol i no sols contra la dreta espanyola o valenciana, també ho destacarem. Vostès defensen i voten a partits partidaris de l’Espanya plural, voten partits que estan en contra de l’independentisme valencià i del català. I, els agrade o no a vostès, l’editorial i l’article de LAS PROVINCIAS va en la línia d’aguditzar la contradicció que per a vostè no existeix, entre el Reino de España/Estat espanyol i la Comunitat Valenciana (termes polítics realment existents) o si vol utilitzar noms poètics o romàntics, entre España i el País Valencià.
  Queda clar que estem en camps distints.
  Nosaltres som independentistes valencians i no ho amaguem.

3 pensaments a “Els quatre comentaris sobre la noticia d’ANNA al transcriure l’editorial de LAS PROVINCIAS”

 1. Crec que heu equivocat el tret. Informeu-vos de qui sóc jo. A mi España me l’ha suat des de fa 38 anys. No teniu ni puta idea. Tot això que dieu ja ho vaig dir jo fa 35 anys. A més de ser un dels 120 primers refundadors d’ERC. Un dels primers de recuperar allò de República Valenciana. Un dels primers de recordar allò d’Estat Valencià. No teniu ni idea de què ni de qui parleu. Descobrir que el PsoE, PCE i AP o UCD eren forces ocupants. I això dit des d’un plantejament de centre-dreta com el meu era quasi inèdit al País Valencià. Encara vos queden menjar molts melons per a atrapar-me. Sou uns aprenents de bruixot. Uns cagonets…que acabeu d’arribar a d’això de l’independentisme valencià.

 2. Josep Blesa té més capes que una ceba; és molt injust que se l’ubique en Compromís, obsessionats contra Compromís monotemàticament, com si foreu simpatitzants de Lola Jhonson i de la pressumpta ala “valencianera” del PP, que ataca els “inexistents” Països Catalans”, però l’amic Josep sap defensar-se molt bé ell solet, precisament perquè coneix millor que ningú els ‘nacionalistes’ del PP i de quin tipus de nacionalisme es tracta.

 3. Menys mal que Compromís us té a vosaltres. Sobre tot a tu venerable defensor dels Països Catalans, això sí dins de l’Espanya plural, l’eterna, la indissoluble…
  Com va dir el canonge Collell rebent a la reina Cristina a Barcelona:

  No capteu el dret a viure
  dret que no es compra ni es ven.
  Poble que mereix ser lliure,
  si no l’hi donen, s’ho pren.
  Germans! Nostre crit retrunya
  ben alt, i a la llum del sol:
  Visca lliure Catalunya
  dintre el reialme espanyol!

  vosaltres en defensar Compromis crideu ben fort i ben alt:
  “Visca (en singular fet que és una Nació, també eterna i indissoluble) Països Catalans, dins del Reialme (ni tan sols República que podrien cridar els d’EUPV) de l’Espanya plural”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.