La FUNDACIÓ RANDA cedeix el domini germanies.org a la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA

La FUNDACIÓ RANDA cedeix el domini germanies.org a la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA

La Fundació Randa va nàixer l’any 1987 promoguda per Lluís Maria Xirinacs i un grup d’amics, amb el nom de Fundació Tercera Via i va prendre l’actual nom de Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs el 1998 en referència a el nom d’un puig de l’illa de Mallorca, anomenat Randa, i d’una cova en la qual Ramon Llull es retirà a fer vida contemplativa i que fou l’origen de l’estudi lul·lià que va fundar. En àrab, la paraula randa significa llorer.
La recerca, preservació i ampliació, debat, difusió i creació de noves propostes i aplicacions relacionats amb el treball que va fer en Lluís Maria Xirinacs, fruit de tota una vida de dedicació, al voltant de la construcció d’un model global de la realitat, que abasta les dimensions científica, filosòfica, social i espiritual, són els objectius de la Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs.
Assabentats la Comissió pro-Plataforma per la República Valenciana, nucli convocant de la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA -que utilitza els dominis germanies.net i germanies.eu-, que la Fundació Randa disposava del domini germanies.org, els independentistes republicans valencians es posaren en contacte amb els independentistes catalans per a sol·licitar-les la cessió del domini germanies.org  cosa que els catalans varen fer de seguida i amb delit, per ajudar els valencians a recuperar un domini de tantes ressonàncies històriques, de lluita i republicanes per als valencians com són les Germanies.
Així doncs la pàgina web de la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA, es pot accedir ja des dels tres dominis:
Germanies.net
Germanies.eu
Germanies.org

Equip de premsa de la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA.
País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, de Dénia a Ademús, 8 de març del 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.