No a la UE

No a la UE

Sí a l’Europa dels pobles, la democràcia, la llibertat i els drets humans.

Els eurodiputats de Junts per Catalunya Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí ja no tenen immunitat parlamentària segons la UE. El Parlament privat del club d’Estats anomenat  Unió Europea, els l’ha retirada, i ha concedit el suplicatori demanat pel Tribunal Suprem espanyol perquè puguen ser extradits a Espanya, un membre d’eixe club, i jutjats per haver propiciat la democràcia a Catalunya l’1-O. Al mateix temps i per arrodonir la repressió, una vegada realitzada la votació, Espanya ha denegat el tercer grau per als presoners republicans catalans.

Davant de les irregularitats en la gestió del suplicatori, del resultat d’eixa votació i malgrat que el seu resultat ha sigut el més ajustat dels suplicatoris  fets fins ara en eixe parlament, República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu volem desmarcar-nos de cap coincidència ideològica, pel nostre caràcter valencianista i europeu, amb la massa funcionarial, burocràtica i aliena als interessos dels europeus que és l’anomenada  Unió Europea. Per als demòcrates europeus i defensors dels drets humans, la votació d’ahir, desacredita totalment a la UE.

RV/PVE reitera el seu caràcter europeista en defensa i reivindicació de l’Europa dels pobles, la democràcia, la llibertat i els drets humans. L’Europa dels pobles, igualitària i fraternal, que des de l’estret de Gibraltar fins a la serralada dels Urals, els europeus hem de construir perquè, des de la seua potencialitat, impulse actuacions polítiques i econòmiques universals que asseguren la pau i la subsistència a tots els éssers humans.

RV/PVE, partit sobiranista valencià republicà, reitera una vegada més el seu suport i solidaritat amb els sobiranistes catalans republicans perseguits i reprimits per l’Estat que és Espanya.

Assemblea de RV/PVE
País Valencià, 9 de març del 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.