Segons l’agència EFE, el 9 d’octubre, ACPV i RV/PVE convoquen concentracions molt a prop i concatenades.

Finalment hi haurà 8 concentracions i manifestacions el 9 d’Octubre
05-10-2020 / 19.42 h EFE

Finalment un total de huit organitzacions es manifestaran o concentraran aquest divendres, festivitat del 9 d’Octubre, pels carrers de València, segons han informat a EFE fonts de la Delegació del Govern, que ha organitzat els horaris i recorreguts perquè els manifestants no coincidisquen en el mateix espai i temps.

En concret, s’han comunicat per al Dia de la Comunitat Valenciana dues manifestacions (una al matí i una a la vesprada) i sis concentracions (una al matí i les cinc restants a la vesprada).

El divendres al matí estan previstos dos actes: una manifestació d’11 a 14 hores convocada per Avant que partirà de la plaça de Sant Agustí i finalitzarà en la Plaça d’Alfons el Magnànim, i una concentració de 10 a 11 hores en el Parterre convocada per Defenem València.

El divendres a la vesprada hi haurà una manifestació de l’Associació Regne de València de Gais i Lesbianes de 18 a 21 hores, que començarà en la Plaça de Sant Agustí i finalitzarà pel Mercat Central, entre la Llotja i els Sants Joans.

A més, l’Associació La meua Terra ha organitzat en el Parterre, de 17 a 21 hores, una concentració sobre la figura de Jaume I i la idiosincràsia del poble valencià abans i després de la reconquesta, mentre que la Acció Cultural del País Valencià i la Comissió 9 d’Octubre han comunicat una concentració de 18 a 19 hores en la Plaça Sant Llorenç, enfront de les Corts.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) es concentrarà en la Plaça de l’Ajuntament de 20 a 23 hores; República Valenciana-Partit Valencianista Europeu ho farà de 17’30 a 18 hores en la Plaça dels Furs; i de 18 a 20 hores s’ha convocat en la zona per als vianants de la Plaça de Bous una concentració sobre l’emergència climàtica.

Comissions Obreres havia comunicat una concentració al matí en la Plaça de Manises sobre oposició a l’increment de les condicions de treball, però finalment l’ha desconvocada perquè no està relacionada amb el 9 d’Octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.