Qui són els responsables de la ruïna del Xalet del Rosal o de Garín a Burjassot?

Xalet del Rosal o de Garín, un ben cultural sense catalogar i en ruïnes gràcies al comportament negligent i la desídia del seu legítim propietari i de l’Ajuntament de Burjassot – Fotografies d’Antonio Marín Segòvia.
per a engrandir les imatges cliqueu damunt d’elles
Per què l’Ajuntament de Burjassot no exigeix el compliment de l’Article 180 de la LOTUP al propietari legítim del Xalet del Rosal o de Garín?
ARTICLE 180. DEURE CONSERVACIÓ I REHABILITACIÓ I INSPECCIÓ PERIÒDICA D’EDIFICACIONS, DE LA LLEI 5/2014, DE 25 DE JULIOL, DE LA GENERALITAT, D’ORDENACIÓ DEL TERRITORI, URBANISME I PAISATGE, DE LA COMUNITAT VALENCIANA, està en l’obligació i el deure legal de MANTENIR-LA EN CONDICIONS DE SEGURETAT, SALUBRITAT, ORNAT PÚBLIC I DECOR, REALITZANT ELS TREBALLS I OBRES NECESSARIS PER A CONSERVAR O REHABILITAR EN ELLS LES CONDICIONS IMPRESCINDIBLES D’HABITABILITAT, SEGURETAT, FUNCIONALITAT O ÚS EFECTIU QUE PERMETRIEN OBTENIR LA LLICÈNCIA ADMINISTRATIVA D’OCUPACIÓ PER A la DESTINACIÓ QUE ELS SIGA PROPI. També tenen aquest deure els subjectes obligats conforme a la legislació estatal sobre rehabilitació, regeneració i renovació urbanes.
cliqueu damunt per a veure els resultats de les eleccions locals del 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.