Ximo Puig: el nou Consell serà «transversal» i «combatiu en defensa dels interessos dels valencians enfront del Govern d’Espanya»

Las Provincias / Levante-EMV
El nou govern, no solament ha d’actuar com un, sinó que ha de prendre decisions que afecten a tots els valencians. Puig va apel·lar a la confiança d’els qui no han votat a cap dels tres partits que han decidit unir els seus destins perquè el nou Consell estarà fet «des del no partidisme i la convivència».

El nou Consell serà «auster, eficaç, professional, cooperatiu paritari, transversal» i «combatiu en defensa dels interessos dels valencians enfront del Govern d’Espanya», va proclamar. En un to marcadament institucional, *Ximo Puig, rebut amb aplaudiments per dirigents i empleats de la seu, s’ha volgut dirigir especialment a «els qui no van votar a cap dels tres partits» que sustentaran el Consell d’esquerres: PSPV, *Compromís i Podem, si bé la formació de Montiel no entrarà amb conselleries ni càrrecs. «Serà un govern per a tots, no partidista ni de confrontació, sinó de convivència», va declarar en la seua primera intervenció ja com a virtual president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.