Mislata News destaca la candidatura de Carles Muñoz en el PVE

Carles Muñoz, lligat a moviments socials i culturals, es presenta com a cap de llista a les Corts Valencianes pel Partit Valencianista Europeu

Carles Muñoz, natural de Mislata, de 48 anys, és un ferm defensor del comerç local. Ha interactuat amb la Plataforma pel Comerç Valencià, organització d’àmbit autonòmic, per tal d’aconseguir la defensa del model de comerç de proximitat dels nostres pobles i ciutats. Assidu col·laborador en la premsa diària. És diplomat per la Universitat de València en Relacions Laborals, treballant actualment en la seua pròpia empresa. Ha estat president d’associació veïnal, presentador de tertúlies literàries, dinamitzador de propostes culturals valencianistes. Des de sempre ha estat implicat en el valencianisme polític, havent sigut candidat a l’alcaldia de Mislata en l’any 2011.

La decisió de Carles Muñoz de presentar-se, de cap de llista, a la presidència de la Generalitat Valenciana pel Partit Valencianista Europeu, és producte de la coincidència de la seua visió econòmica i política amb el partit. La defensa de la nostra economia productiva i del món cooperatiu, un teixit empresarial necessitat d’una administració que aposte per ajudar, de manera inequívoca, a la seua existència i per tant a la creació de més i millors llocs de treball. El candidat del Partit Valencianista Europeu creu que és necessari recuperar el prestigi social d’aquelles persones empresàries, que són, les que, amb les seues iniciatives, contribueixen, també, a fer avançar el nostre país, generant llocs de treball.

En la presentació de la seua candidatura, Carles Muñoz, ha fet les següents declaracions:

“Al Partit Valencianista Europeu considerem que la contínua creació de riquesa és necessària per a la recuperació i manteniment de l’estat del benestar. El dret de les persones a un benestar social, és inassolible sense una relació laboral que passe per uns salaris dignes, i això no ho podrem aconseguir sense una administració que pose tot l’aparell d’un estat al servei de la seua consecució. Tots els partits parlen de l’infrafinançament valencià, fins i tot la totalitat dels agents socials (sindicats i patronal). Tanmateix i com sempre, a Madrid no ens fan gens de cas. Aquest és el moll de l’os. Només una aposta decidida del nostre poble per un Estat propi, ens permetrà ser respectats. La dignitat d’un poble es mesura, precisament, en la seua capacitat de fer-se respectar i això no només no ho podem oblidar, sinó que és el motiu pel qual presentem la nostra candidatura. Europa és el nostre marc cognitiu. La nostra idiosincràsia és inimaginable sense la nostra llengua mil·lenària i el nostre territori mediterrani, fruit de la nostra història com a poble amb personalitat pròpia. Volem aconseguir una vida millor per a totes les persones residents d’Oriola a Vinaròs i per això ens presentem a les eleccions del 24 de maig. Tenim el repte i volem compartir-lo amb tu. Fem-ho possible”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.