Esquerra Republicana se suma a la Plataforma Guanyem Torrent

torrenttorrent2Esquerra Republicana se suma a la Plataforma Guanyem Torrent

La formació aconsellarà militants i simpatitzants a votar en les municipals per aquesta opció d’unitat popular
Amb aquesta formació política que han optat per afegir-se a la proposta que realitza Guanyem Torrent, a fi de plantejar punts de trobada i poder caminar en la mateixa direcció amb l’objectiu de guanyar la municipalitat d’aquesta localitat de l’Horta i recuperar l’empoderament de la ciutadania, són quatre els grups polítics que li fan costat ara mateix.
Militants i simpatitzants d’aquesta formació se sumen a treballar conjuntament, amb la finalitat d’aconseguir una representació ampla al consistori d’aquesta localitat i han signat un document mitjançant el qual, es comprometen a aconseguir un programa electoral i unes llistes de candidates i candidats representen tot l’espectre ideològic de Guanyem Torrent.
És així com al gran nombre d’independents que componen aquesta plataforma ciutadana torrentina, s’afigen i incorporen a un espai comú que ja ocupen altres militants d’altres formacions i procuraran completar aquesta coalició electoral amb altres partits, que defensen el Manifest i el Decàleg de Guanyem Torrent.
També han acordat respectar el Codi Ètic de la coalició, norma que regirà les pràctiques i accions que les persones integrants de la Plataforma Electoral, hauran de complir en l’exercici de les funcions pròpies com a càrrecs públics i, assenyalen, que aquest acte formal de confluència “suposa un primer pas per aconseguir la garantia d’un bon resultat en les properes eleccions municipals de maig de 2015”.
L’assemblea de Guanyem Torrent ha donat el vist i plau a aquesta nova incorporació i camina cap a la confecció del Programa Electoral i la votació de la llista d’ampli consens prevista per al diumenge 29 de març. Pel moment Guanyem Torrent camina amb passos ferms cap a la seua consolidació como a alternativa d’esquerres, progressista, ecologista i de pensament valencianista, d’aquesta localitat.

Comissió de comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.