Nota de Guanyem valència

En nombre de Guanyem València, les adjuntamos una nota de prensa sobre la elección de portavoces de Guanyem para que la publiquen en su medio si lo consideran conveniente.
Para ampliar o matizar esta información, pueden ponerse en contacto con uno de los portavoces de Guanyem València:
Jesualdo Navarro

Comunicat traduït al valencià per ANNA notícies

GUANYEM VALÈNCIA JA TÉ ROSTRES

Guanyem València nomena deu portaveus a l’espera de celebrar unes primàries per a la confecció de la seua candidatura a l’Ajuntament

Cinc homes i cinc dones han sigut triats com a portaveus de Guanyem València fins a l’elecció definitiva de la candidatura que concorrerà a les pròximes eleccions municipals. Prop de cent persones van emetre els seus vots en la tard-nit del passat 30 de gener en el transcurs d’un Plenari de la plataforma polític-ciutadana que es va celebrar en la seu de la Intersindical Valenciana, en el carrer Juan de Mena.
Per a l’elecció d’els qui ja són portaveus de Guanyem València es va tenir en compte la paritat de gènere i la diversitat (hi ha una portaveu immigrant) a més del coneixement de la llengua. Un seixanta per cent dels portaveus parla valencià. Així, representaran i posaran rostre a Guanyem València Jordi Peris, Rafael Monterde, Iñaki Pérez, Jesualdo Navarro, Eva Romaní, Isabel Prats, Pau Vivas, Ángela Pedraza, Rosa Gonzálbez i Ana Clara Rey.
D’aquesta forma, la plataforma polític-ciutadana constituïda el passat mes de setembre explica ja amb portaveus triats democràticament en un moment crucial per a aquest projecte, quan s’és a punt de decidir la forma jurídica amb la qual concorrerà a les eleccions a més de l’aprovació d’un reglament d’eleccions primàries que permetrà triar la candidatura que concorrerà a les pròximes eleccions municipals i l’aprovació d’un codi ètic, a més d’altres assumptes com la posada a punt d’un programa participatiu, entre uns altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.