“Nosaltres a la nostra…” va dir Angela Ballester, des d’un faristol que deia: “El momento es ahora”

Tret de vilaweb

Fan fora de l’acte de Podem a València un home que comparava Pablo Iglesias amb Felipe González.
Duia una pancarta que deia: ‘Sr. Iglesias, espero no haver-li de cantar “Cuervo ingenuo’

En l’acte multitudinari de Pablo Iglesias al pavelló de La Fonteta de Sant Lluís de València hi ha hagut un petit incident quan parlava la secretària de coordinació de Podem, la valenciana Àngela Ballester. De cop i volta la gentada que s’aplegava al pavelló ha començat a xiular, perquè un dels assistents s’ha alçat i ha cridat, i ha ensenyat una pancarta que deia: ‘Senyor Iglesias, espero no haver-li de cantar “Cuervo ingenuo’. La pancarta fa referència a la cançó popularitzada als anys vuitanta amb què Javier Krahe retreia a Felipe González l’incompliment de les seves promeses.
Els xiuelts i els crits de ‘fora, fora’ al pavelló han desconcertat Ballester, que ha interromput un moment el seu discurs. Al cap de pocs moments, enmig de la cridòria, l’individu ha marxat. Vegeu el vídeo del moment:

La cançó retreu a González haver incomplert la promesa de treure Espanya de l’OTAN, entre més coses, i es pregunta si el PSOE era realment un partit socialista i obrer.
La referència a aquesta cançó té a veure també amb el fet que Iglesias mateix la va cantar, amb alguns retocs a la lletra, amb Krahe mateix dalt d’un escenari fa uns quants mesos.
Vegeu-ho:

En aquest vídeo Krahe i Joaquín Sabina cantaven la cançó. Inclou subtítols amb la lletra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.