Preguntes i respostes sobre immigració en ANNA notícies

 • Miquel Villamon

  A veure si ho he entés bé, Andreu. Corregeix-me si m’equivoque.

  Dades

  1) Jo he nascut a València/Argèlia.
  2) Els valencians/algerians han pagat la meua educació i sanitat fins que he tingut edat de treballar.
  3) Me’n vaig a buscar feina a Paris i la trobe.
  4) Pague imposts a Paris.

  Interpretacions

  1) Els valencians/argenlins han invertit uns diners en la meua educació i sanitat dels que no trauen rés perquè el seu rendiment es queda a França.
  2) Per tant, eixos diners han estat transferits dels valencians/argelins als francesos.

  Preguntes

  1) En què perjudica això econòmicament als francesos?

  Jo crec que en rés.

  2) Camvia alguna cosa entre que el meu país d’origen siga València a Algèria en la pregunta anterior.

  No en veig cap.

  3) En què perjudica això en aspectes no econòmics als francesos?

  Al meu parer, en rés.

  4) Camvia alguna cosa entre que el meu país d’origen siga València a Algèria en la pregunta anterior.

  No en veig cap ni una.

 • andreu

  A MV
  en aquests temes es barreja la immigració amb l’absolutisme religiós. Els autors dels atemptats no eren emigrants eren francesos.
  Són dos qüestions distintes, però interessa als enemics de la societat oberta (els islamistes) i als manipuladors el barrejar-los.
  Ara si vols parlar d’immigració parlem.
  Pel teu comentari si tu manares a la República Valenciana, m’imagine que defensaries una política de portes obertes.
  Bé.
  M’imagine que la ciutadania tindria quelcom a dir i a escollir als seus representants.

 • Miquel Villamon

  Jo m’estime més que, per les qüestions polèmiques com aquesta es vote en referèndum. I jo, en el referèndum votaria en funció de la pregunta CONCRETA.

  Però sí, vull parlar d’immigració: digues en quina part dels meus raonaments i opinions no estàs d’acord sense barrejar-hi el que consideres que no hi té a veure.

 • Andreu
 • L’Estat és la garantia per impedir la llei de la selva i per garantir l’existència de la propietat (privada o col·lectiva).
  L’Estat global o República Global encara no existeix.
  Un Estat, fill de la Il·lustració (d’altres no parle), té que garantir el benestar, la llibertat i la seguretat dels seus ciutadans.
  Quan un Estat no fa els deures, la selva comença a envair la nostra civilització i els autoritaris comencen a ser reclamats com a solució.
  Jo sóc o intente ser un home d’Estat, en el meu cas d’Estat valencià, no un moralista. Sí a l’Estat valencià l’interessa mà d’obra exterior per assolir els objectius de benestar del conjunt de ciutadans haurà de marcar amb autoritat democràtica, sense frivolitats, ni mixorreries culturals cristianes, en que condicions ho ha de fer perquè no apareguen o es creen nous problemes.
  La resposta a la teua pregunta.
  Planteges el tema de forma retòrica i/o moral i/o academicista, no des del punt de vista de les necessitats de l’Estat on tens responsabilitats, si més no com a ciutadà. L’emigrant algerí que fuig del seu Estat, tindrà les seues necessitats i l’Estat Francès, amb les obligacions fundacionals amb la ciutadania, les seues. L’Estat haurà de saber en quines condicions haurà, en el millor dels casos, d’acceptar a l’algerí. El pitjor dels casos és si, damunt, ha entrat en territori francès sense cap control; és llavors quan comença a fer figa l’Estat.
  És el que demana el pacífic manifestant de PEGIDA en la seua pancarta: “Für ein modell der Zuwanderung nach vorbild von Kanada, Schweiz, Australien oder Südafrika! GEMEINSAM OHME GEWALT (Per un model d’immigració com el de Canadà, Suïssa, Austràlia o Sud-àfrica. JUNTS SENSE VIOLÈNCIA)”.
  L’emigrant ‘valencià’ no té cap problema perquè l’Estat Francés i l’Estat espanyol s’han posat d’acord en un espai comú econòmic de convivència que és la UE. Desconec sí l’Estat algerià té algun acord amb l’estat francés.
  En tot cas els ciutadans de l’Estat francés i de la Unió Europea hauran de valorar la política d’immigració que fins ara s’ha gestionat. I en el cas específic de l’Estat francés, analitzar el que s’ha fet i allò que no s’ha fet. És la legítima pregunta que Marine Le Pen fa als dirigents de l’Estat al que pertany:
  «Ces événements doivent surtout permettre d’ouvrir le débat à partir de demain», a ensuite déclaré cette dernière à la presse. «A partir de demain, le débat doit s’ouvrir sur ce qui a été fait, ce qui n’a pas été fait», a-t-elle poursuivi : «est ce que la politique internationale que nous menons est la bonne politique? Est ce que tous les moyens sont mis en œuvre pour pouvoir lutter contre le fléau du terrorisme islamiste ?»

  2 pensaments a “Preguntes i respostes sobre immigració en ANNA notícies”

  1. Us hauria de caure la cara de vergonya als de República Valenciana per fer apologia del racisme, tractar d’estendre la islamo-fòbia i adoptar les mateixes posicions que el Front National o els de Pegida… a sobre quan digeu que ho féu en nom dels drets humans i de la democràcia i de la república. Agrairia que no em tornareu a enviar aquests disbarats i mixorreries xenòfobes i racistes i em donareu de baixa, perquè ja ho he demanat abans dos o tres vegades i no em féu cas. Respecteu la meua llibertat per a donar-me de baixa d’annanotícies. Sense més, no vull ser còmplice vostre: Doneu-me de baixa!

   1. Puc entendre que ANNA notícies des del seu punt de vista laic i republicà estiga en contra de l’islamisme com a religió que, a l’igual que el cristianisme adés, vol sometre a la humanitat sencera al seu absolut.
    Però trobe que t’equivoques en les teues apreciacions de que són ‘racistes’.
    A més, m’agrada ANNA per la selecció de les informacions allunyades del maniqueisme, d’allò políticament correcte i per la seua iconoclàstia.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.