Joan Carretero fa una proposta

Joan Carretero fa una proposta per evitar el bloqueig del procés
· S’hauria de crear un grup d’experts que actués com a mediador dels partits
· En tres mesos hi hauria d’haver l’instrument i el full de ruta posterior a les eleccions.
El President de Reagrupament, Joan Carretero, ha fet una proposta per tal de “superar la situació de possible bloqueig a què ens podem veure abocats en el futur més proper”. Per Carretero els partits estan en una situació inèdita on se’ls demana que renunciïn a competir per guanyar i, a més, se’ls demana cooperació entre ells. Les polítiques de partit i els interessos corporatius poden fer i, de fet ja estan fent, que sigui difícil arribar a un acord, portant això a aquest possible bloqueig i, alhora, al cansament i desencís dels ciutadans del país.
La proposta de Joan Carretero passa per constituir un grup d’experts format per sociòlegs, politòlegs, matemàtics/estadístics, juristes, economistes, empresaris, historiadors i comptant també amb la presència de tres o quatre experts internacionals. El grup hauria d’estar format per un màxim de 15 persones sense cap dependència política partidista que, en un màxim de tres mesos, tingués dissenyat l’instrument polític que hauríem d’utilitzar en les properes eleccions i el full de ruta exacte i precís dels mesos posteriors.
Tots els partits polítics haurien d’acceptar el paper mediador d’aquest grup d’experts i acceptar-ne el veredicte. Segons Carretero, “aquesta proposta ens permetria avançar cap a les eleccions al Parlament sense tantes pors ni tantes prevencions partidistes, encara que entremig hi hagi eleccions municipals o d’altre caire que, inexorablement, enfrontaran aquests partits”.
El president de Reagrupament ha fet aquesta proposta en l’article que us adjuntem i també la presentarà públicament. Properament us informarem del dia, lloc i hora.
Més Informació:
Eva Solé| Cap de Premsa i Comunicació.
Email: premsa@reagrupament.cat

propostacarretero

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.