Hui a les 21:45 "Tot en NOU", un especial per a celebrar la nova etapa de la radiotelevisió pública dels valencians

NOU transparencia

PROGRAMA ESPECIAL DE NOU PER A LA PRESENTACIÓ DE LA NOVA RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA

L’estrena de la nova imatge representa la il·lusió i l’entusiasme amb què la nova RTVV SAU i el seu equip humà volen arribar a tots els ciutadans de cada racó de la Comunitat Valenciana.

El 9 d’octubre a les 21.45h, després del Notícies 9 Segona Edició i de l’espai l’Oratge, els valencians coneixeran a través d’un programa especial tot el que hi ha darrere de la nova marca NOU el logotip estàtic del qual ja va presentar setmanes arrere.

Els espectadors veuran la imatge completa i en moviment d’eixos triangles que conformen el nou logo verd aiguamarina. Al llarg de la mitja hora de programa s’anirà descobrint com serà a partir d’ara la imatge dels nous informatius dirigits per la periodista Esmeralda Velasco.

Plató, decorats, sintonies, capçaleres, grafisme… grans canvis com a part visible d’una transformació més profunda, amb nous programes i continguts, plurals, pròxims i de qualitat. Un projecte que naix amb la il·lusió i l’entusiasme que els professionals i treballadors de RTVV SAU tenen en la nova etapa que comença, i que volen compartir amb l’audiència, recuperar la seua confiança i aconseguir que els espectadors aposten per NOU com la televisió de servici públic triada per a informar-se, i per a entretindre’s.

En eixe programa especial de presentació de la nova imatge nombrosos ciutadans anònims així com personalitats del món econòmic, polític, social, científic, cultural, cívic i esportiu, parlen obertament davant de les nostres càmeres, dient-nos què busquen de la nova tele, què esperen, què troben a faltar, com en definitiva els agradaria que fóra la nova radiotelevisió valenciana, serà la pròpia directora general Rosa Vidal qui es faça eco de totes eixes peticions i adquirisca enfront de la societat valenciana el compromís contret per NOU de fer una televisió participativa, plural i de servici públic.

Canvi d’imatge a càrrec de professionals de la casa

En este canvi radical d’imatge han participat molts departaments i treballadors de la casa entre els que cal destacar l’equip de grafistes que han realitzat el disseny: Álvaro Fornas, Begoña Añón, Hugo Tárrega i Jesús Aliaga; el departament de realització i imatge amb José Luis Baquero al front; l’equip de promoció, a càrrec de Carlos Navascues; els operadors de la casa que han compost les músiques per a la continuïtat dels dos canals: Raul Micó Bonora i Rubén Heredia Redondo i el músic, en l’actualitat operador de so Vicente Chust Gallego que ha desenvolupat les sintonies dels nous informatius, i tots i cada un dels treballadors de RTVV SAU que han posat i que posen tot el seu interés i la seua professionalitat per a oferir el millor servici públic de ràdio i televisió, el que sens dubte mereixen els ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Informació, pluralitat i transparència

En este programa especial i a més de les novetats quant a decorats, l’estudi, els innovadors sistemes infogràfics, capçaleres, nous formats i les cares dels programes, coneixerem les noves cares.. Seran els propis professionals, les persones que cada dia ens portaran a casa l’actualitat des de tots els racons de la nostra Comunitat, els que ens contaran en què consisteix la nova televisió valenciana.

Des del dia 10 d’octubre, els matins en NOU començaran amb el Bon dia, a càrrec d’Anna Galbis i Toni Galindo. A les 14 hores tindrem la primera edició amb Carmen Monteagudo, Joan Espinosa i Fermín Rodríguez al front. A les nits, en el nou horari que arrancarà a les 20:30 hores, Amalia Sebastián, Iñaki Espeso i Susana Remohí s’encarregaran de contar-nos tota l’actualitat informativa i esportiva del dia en la segona edició. El cap de setmana, de la mà d’Isabel Sánchez, Vicent Juan i Maria José Berbegall tindrem tota la informació més pròxima de cada racó de la Comunitat Valenciana.

A partir del 14 d’octubre, de dilluns a divendres a les 9 del matí, NOU oferirà un nou espai de tertúlia i debat de plena actualitat amb Victòria Maso al front, en el que destacarà la presència de periodistes de les principals capçaleres de la Comunitat Valenciana.

En la nova etapa, NOU porta moltes noves propostes de servici públic i de qualitat perquè els valencians estiguen més identificats i més pròxims amb la seua ràdio i televisió. Com veurem al llarg del programa especial, les novetats són moltes, com Nou Confidencial, presentat per Patricia Orts, el qual ens contarà en primera persona en el seu espai, dedicat a les entrevistes en profunditat a valencians i valencianes que han destacat en l’art, la cultura, els negocis o la gastronomia i podrem saber com és el seu dia a dia.

NOU, en virtut al seu compromís de servici públic, continuarà apostant per la informació específica per a les persones sordes, amb un informatiu en llengua de signes cada nit en NOU 24 a les 21:30 hores en directe i a les 23:15 en redifusió.

A més, l’àmplia oferta informativa de NOU es completa amb altres programes, com Les Corts, en el que Anna Juan ens acostarà a tota l’actualitat parlamentària i als diversos punts de decisió tant locals, com autonòmics, nacionals i internacionals.

NOU amb l’esport

L’esport valencià té tot el suport de NOU, en este sentit, a més de la informació esportiva dins dels espais informatius diaris i de les nombroses retransmissions previstes, en el programa especial es desvelaran algunes de les novetats en informació esportiva, com l’emissió de La Taula, cada dilluns a les 23 hores a partir del 21 d’octubre. Un programa que podrà escoltar-se per la ràdio i veure’s en NOU, i que conarà amb periodistes com Raul Pina, Manolo Montalt, Toni Alegre, Fermín Rodríguez, Susana Remohí, Maria José Berbegall i comentaristes com Gica Craioveanu.

Esta temporada cal ressaltar la cobertura preparada per NOU per als partits del València Basket en Lliga Endesa, amb moltes novetats i sorpreses preparades. A més, en NOU 24 els espectadors podran disfrutar de tota l’emoció de l’Eurocup.

Tornen renovats espais molt consolidats

Ocupa’t estrenarà la seua tercera temporada, amb Jana Sanchís i Carles Claver al front. Este programa de servici públic torna amb noves seccions per a ajudar a emprenedors i a desocupats. També torna Societat Anònima, amb Genar Martí i Núria Tirado, amb moltes històries contades des de la perspectiva única d’este programa.

Així mateix, en el programa especial del 9 d’octubre, Mati Alcaraz i Santi Hernández, els professionals encarregats de Dossiers, el programa degà de la televisió valenciana, ens avançaran els objectius i novetats d’este programa dedicat a documentals sobre personatges i històries de la nostra terra.

A partir del 21 d’octubre, a les 23:30 hores en NOU 24, els debats a dos bandes tornaran de la mà dels A2, programes de reflexió dedicats a l’economia, la salut i la societat, que en esta nova temporada dedicaran especial atenció a les minories. Els periodistes i presentadors dels A2 contaran tots els detalls en este especial del 9 d’octubre.

Torna l’Alqueria Blanca

NOU oferirà tot tipus de continguts per a satisfer tots els públics, des de magazins d’actualitat, programes divulgatius, programes infantils, concursos i la millor ficció de producció valenciana. En esta línia, i per aclamació popular, torna la sèrie l’Alqueria Blanca. Durant el programa especial, els actors de l’Alqueria ens desvelaran algunes novetats d’esta sèrie tan volguda per l’audiència, que torna amb noves trames, nous personatges i noves intrigues.

El 27 d’octubre s’emetrà un making ‘off’ de l’inici del rodatge de la nova temporada, el 3 de novembre NOU emetrà l’últim capítol de l’última temporada i serà el 10 de novembre quan s’emeta el primer capítol de la nova temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.