Demòcrates Valencians creix, i aposta per l’empresariat valencià.

IMG-20141121-WA0006Este passat dijous 20 de novembre van celebrar-se a Gandia unes conferències organitzades per l’Espai d’Economia de la Safor, les quals tenien com a títol “Les perspectives econòmiques de la Comunitat Valenciana”. Es van abordar diferents aspectes de l’economia valenciana i es va aprofundir en la situació actual de crisi, com afecta la societat valenciana i quins aspectes poden millorar-se per a eixir d´ella. El president de CIERVAL va destacar que l’empresariat valencià aposta per un canvi i espera el reforç del suport de la Generalitat Valenciana als empresaris autòctons i tots els qui ajuden al desenrotllament de les nostres empreses.

Demòcrates Valencians va estar assistir a l´acte. Estigueren presents el secretari d’Organització Mario Tortosa; Leopoldo Pérez i Francisco Javier Escrivà, del col·lectiu de Gandia; i Remo Cortés, del grup de Sueca per a donar suport a la defensa del empresariat i l’economia valencians, com a base del creixement i la recuperació de la crisi.  Des de Demòcrates Valencians sempre hem tractat de tirar una mà a l’empresariat valencià amb la configuració d´un projecte que defense els interessos dels nostres ciutadans i que afavorixca una actuació conjunta dels poders públics i la xarxa empresarial per a donar un impuls significatiu a la recuperació econòmica. Enfortir les empreses i el paper dels autònoms, a més d´eliminar tràmits innecessaris, són estímuls que calen per a generar ocupació. Entre tots hem de crear les condicions per a millorar i reestructurar l’economia valenciana.

Demòcrates Valencians aposta per la reactivació dels sectors industrial i productiu com a fonaments de la recuperació, sense oblidar l’agricultura i l´impuls que requerix esta activitat tradicional, i els servicis, puix tots són sectors que han definit el nostre caràcter exportador i emprenedor. Totes estes polítiques s´han de complementar, indubtablement, amb una reducció del deute de la Generalitat i un finançament just per a obtindre més capacitat financera pròpia i equilibrar les balances fiscals.

Demòcrates Valencians creix, crea futur, som futur.
Logo DV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.