Hui dissabte, homenatge a Josep Martínez Aloy, a les 11:00 a la plaça de Manises

From: Rogle Constanti Llombart
Sent: Thursday, November 06, 2014 8:44 AM
To: anna@republicavalenciana.org
Subject: Tots els dies 9 -Josep Martínez Aloy

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana participa, des de la primera convocatoria i junt a unes atres associacions, en esta iniciativa sorgida del Colectiu Fullana i Accio Regne de Valencia, i que en posterioritat començà a coordinar l’associacio Convencio Valencianista.

El principal objectiu/proposit que inspirà la programacio i realisacio de l’activitat “Tots els dies 9” es el de recuperar la memoria de tantes valencianes i valencians que han contribuit al progrés de la societat, en especial de la nostra, descollant per les seues accions i/o actuacions en els mes diversos camps: culturals, socials, cientifics, deportius, economics

Este mes de novembre dedicarém el “Tots els dies 9” a Josep Martínez Aloy, personalitat del mon de la cultura i politica que desenrollà la seua activitat a cavall dels dos segles passats.

La convocatoria es per ad este proxim dissabte, dia 8, a les 11:00h del mati, en la Plaça de Manises de Valencia ciutat.

    Recordarém, fent llectura de la biografia del nostre homenajat, les diferents facetes que centraren la seua activitat politica i intelectual.

    El fet de quedar en eixe lloc es perque d’alguna manera la conservacio i represtinacio del Palau de la Generalitat fon un dels seus objectius.

    Vos esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.