Dimarts, 28 d’octubre a les 19:00, Col·legi Major Rector Peset. Tortura i repressió en el franquisme

tortura

L’Estat espanyol no ha complit i continua sense complir les seues obligacions internacionals sobre desaparicions forçoses i promoció de la veritat, justícia i reparació de crims comesos durant la Guerra Civil i el franquisme. Aquesta és una de les principals conclusions dels informes recentment publicats pel Grup de Treball de l’ONU sobre Desaparicions Forçoses o Involuntàries i el Relator Especial per a la Promoció de la Veritat, la Justícia, la Reparació i les Garanties de no Repetició. És per açò que, Amnistia Internacional, en el marc de la campanya global contra la tortura i amb el propòsit afegit de difondre aquest informe:” El temps passa, la impunitat continua”, us convidem a participar en la taula redona que hem organitzat amb la Fundació d’Estudis i Iniciatives Sociolaborals, dipositària d’un important llegat documental que compta, entre uns altres, amb els arxius d’Alberto Garcia Esteve.

Com sempre, el nostre agraïment en la Universitat de València, al Vicerectorat de Cultura i al Col·legi Major que porta el nom del Rector Joan Peset, executat en 1940. En la sala de la Muralla d’aquest col·legi ens reunirem.

LLOC: Saló d’Actes del Col·legi Major Rector Peset de la UV. Sala de la Muralla. Plaza Forn de Sant Nicolás, 4. 46001- VALÈNCIA

DATA i HORA: dimarts, 28 d’octubre de 2014, 19:00 h.

Ignacio Jovtis, Responsable de l’àrea d’investigació i polítiques AI (coordinador de l’informe)

Dolores Sánchez Durá. Historiadora.Presidenta de FEIS
Manuela Carmena (Magistrada jubilada activista social)
Ismael Saz (Catedràtic d’Història Contemporània UV)
Lucas Marco (Periodista)
Julián López (testimoniatge)
Lucila Aragó (testimoniatge)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.