Els socialistes catalans faciliten que Badalona, votant a favor, i Sabadell i Terrassa, abstenint-se, es sumen als municipis a favor de la consulta

SABADELL, TERRASSA I FINS I TOT BADALONA, SOBIRANISTES !

Badalona, la principal ciutat catalana que governa el PP, s’ha declarat avui sobiranista. La majoria del ple de l’Ajuntament ha votat a favor de la moció de suport a la consulta del 9 de novembre gràcies al vot afirmatiu que han fet els regidors del PSC, que han optat finalment per desobeir la consigna de la direcció.

En total, 14 regidors –8 del PSC, 3 de CiU i 3 d’ICV-EUiA– han votat a favor, mentre que els 11 del PP hi han votat en contra. Albiol havia estat un dels 12 alcaldes que havia comunicat a la vicepresidenta Joana Ortega que no pensa col·laborar en l’organització de la consulta del 9-N, però ara el ple municipal li diu el contrari. Badalona és la tercera ciutat de Catalunya.

El vot a Badalona s’afegeix als més de 860 municipis que han aprovat mocions a favor del 9-N. L’alcalde de la ciutat, el popular Xavier García Albiol, ha escrit després un tuit criticant el posicionament del PSC.Segueix-nos
Sabadell i Terrassa també donen suport al 9-N
Els ajuntaments de Sabadell i Terrassa també donen suport al 9-N.

L’Ajuntament de Terrassa ho va aprovar ahir a la nit gràcies a l’abstenció dels regidors del PSC. La moció, presentada pels grups municipals de CiU i ICV-EUiA, va rebre el vot favorable dels 12 regidors d’aquests dos grups, l’abstenció dels 11 del PSC i el vot en contra dels quatre regidors del grup municipal del PP.

En aquest sentit, una altra important ciutat de l’àrea metropolitana que se suma al suport al 9-N és Sabadell. La moció impulsada per l’Associació de Municipis per a la Independència ha estat aprovada gràcies al vot favorable d’11 regidors –els 5 de CiU, els 2 de l’Entesa, els 2 d’ICV, els 2 d’EUIA–. Els dos regidors del PP han votat en contra mentre que la resta, 9 de socialistes i un no adscrit, s’han abstingut.

D’aquesta manera s’afegeixen als 866 municipis que ja han donat suport al 9-N responent a la crida de l’AMI.

Informa:ELSINGULARDIGITAL.CAT (26-9-2014)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.