María José Català llig la carta que va enviar el Govern valencià al Govern català i ix prou bé de les provocacions d’alguns periodistes que intenten que la consellera digue allò que no s’ha de dir des del Govern valencià: “que valencià i català és el mateix” i allò que des del Govern valencià no s’ha dit mai: “que el valencià i el català és distint”

3 pensaments a “María José Català llig la carta que va enviar el Govern valencià al Govern català i ix prou bé de les provocacions d’alguns periodistes que intenten que la consellera digue allò que no s’ha de dir des del Govern valencià: “que valencià i català és el mateix” i allò que des del Govern valencià no s’ha dit mai: “que el valencià i el català és distint””

  1. De debò que “ALLÒ QUE DES DEL GOVERN VALENCIÀ NO S’HA DIT MAI: “QUE EL VALENCIÀ I EL CATALÀ ÉS DISTINT”?

    Recordo que els anys ’80,’90 i següents multitud, una gernació, un fotral, de mestres valencians es odien trobar per Barcelona i els seus amplíssims voltants perquè eren expulsats la Comunitat Valenciana tot i estar autoritzats acadèmicament per ser substituïts per uns fantasmals professors de llengua valenciana que no existien i deixaven buit el lloc.
    Reordo que el 2006 o 2007 hi va haver una festa-trobada de 200 docents valencians residents i treballant a Barcelona i rodalia, agrupats en “Espai País Valencià”.

  2. Cada dia us entenc menys (o més, segons es mire). La carta del govern valencià al govern català és totalment ridícula (per què no n’envia una així al govern espanyol?). La resposta de la consellera Català als periodistes és patètica. El que vosaltres anomeneu “provocacions” dels periodistes són preguntes molt oportunes per tal que la consellera diga clarament allò que no s’atreveix a dir però que el seu govern proclama cada dos per tres (vegeu si no el recent conflicte amb l’AVL, i tants altres episodis anteriors igual de ridículs). Això que vosaltres dieu que “no s’ha de dir” des del govern valencià, és una veritat com una casa, i el que no s’hauria de fer mai és tractar d’amagar-la o actuar com si no existira. La “defensa del valencià” a força d’ambigüitats i tergiversacions fa més mal que bé; vosaltres potser no ho sabeu, però el PP sí que ho sap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.