El ‘nostre’ Ximo riu i aplaudeix les gracietes que fa l’espanyol al català; tots a una veu per ofrenar noves glòries a Espanya (compte, La Federal!!!) Però el també socialista Leguina des de Madrid els passa el ribot i, amb estil militar, amenaça…Mentre la Susana els diu que tornen a començar a parlar.

leguinaximofedersusanita

Un pensament a “El ‘nostre’ Ximo riu i aplaudeix les gracietes que fa l’espanyol al català; tots a una veu per ofrenar noves glòries a Espanya (compte, La Federal!!!) Però el també socialista Leguina des de Madrid els passa el ribot i, amb estil militar, amenaça…Mentre la Susana els diu que tornen a començar a parlar.”

  1. És evident que España és una. El Joaquín Leguina, conspicu representant del parafeixisme colonial espanyol, com la majoria de socialistes,que no tan sol es conformen en ser-ho, sino que reivindica l’espanyol com a llengua dominant i amb ella el monopoli de l’esquerra. Clar que ara ccom estem en democràcia podem exercir el franquisme confundint als opositors de manera més efectiva ja que em esborrat els límits de la realitat i han imposat la burrera totalitària del imperialisme castellà posteriorment convertit en espanyol per la tia Pepa.
    er la seua banda la Susana vol tornar a parlar perque li donem la raó a canvi de res. Faltaria més. Sembla que el raspall de Guerra era massa bast, i ara toca el torn del de Susana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.