L’esquerra espanyola, amb l’objectiu d’anar afiançant la seua clientela valenciana de cara a les properes eleccions i a falta d’altres propostes amb que diferenciar-se, de la mateixa manera que el PPCV tirà mà de l ‘anticatalanisme per afiançar la seua, en aquest cas l’oposició tirà mà del, sempre útil, guerracivilisme espanyol o memòria històrica per mantenir-nos dividits i enfrontats als valencians

guerracivilisme

Un pensament a “L’esquerra espanyola, amb l’objectiu d’anar afiançant la seua clientela valenciana de cara a les properes eleccions i a falta d’altres propostes amb que diferenciar-se, de la mateixa manera que el PPCV tirà mà de l ‘anticatalanisme per afiançar la seua, en aquest cas l’oposició tirà mà del, sempre útil, guerracivilisme espanyol o memòria històrica per mantenir-nos dividits i enfrontats als valencians”

 1. Després de l’església catòlica, el factor espanyolitzant més important dels valencians han sigut les ideologies d’esquerres, com son les que diuen professar el PSOE, EU i Compromís; i ara ve Podemos. Hi manca nomenar l’anarquisme que juga un paper important en la marginalitat de sectors populars que rebutgen les institucions.
  Actualment, l’oligarquia espanyola, rebatejada com ‘la casta’ per Podemos, fa servir l’aforisme ‘España, antes roja que rota’ tirant ma de l’esquerra plural, fent-la girar, com no, al voltant del PSOE, que havent guanyat
  les eleccions a Navarra, li entregà el poder al PP, qui no para d’alabar, per boca de Rajoy i d’altres alts càrrecs, al PSOE, agraint a Rubalcaba els servei prestats, intentant per damunt de tot, seguir enganyar-nos, metrimentres esquilmen els nostres recursos i ofeguen la nostra cultura.
  Aquesta esquerra venuda y miserable
  segueix enganyant, per la necessitat que tenim els éssers de creure en quelcom millor del que vivim. Hem de descobrir la Mediterrània, i fer les coses per nosaltres mateix, guanyant les nostres institucions, organitzant-nos àgil i creativament per lliurar-nos del mal d’Espanya per viure rics i intel·ligentment.
  J.A. de República Valenciana-PVE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.