Tret dels comentaris d’una enquesta sobre amb qui hauria de pactar ERPV

16 de juliol 23.52h

Conec alguns de les CUP que lis mola la Marina Albiol, de fet en el meu barri de Benimaclet un d’ells li feia propaganda per a aquestes eleccions europees.

No m’estranya. Els ‘fusterians’ a falta d’estimació són molt vulnerables. I Marina com a bona marxista ha de saber aplicar als ‘nacionalistes’ el manual per a fer impossible el ‘moviment sobiranista’ que no és un altre que el que va escriure, o va signar com autor, J. Stalin en 1913: ‘El marxismo y la cuestión nacionall’, així en castellà que és la llengua de l’ESTAT que, per els marxistes espanyols, cal conservar  (me referisc a l’Estat, la llengua per a ells com veurem, és secundària) i NO TRENCAR (l’Estat, que manté a la classe obrera unida).

Marina de segur que s’ho ha llegit. Jo també. Per això parle amb coneixement. En síntesi ve a dir dels nacionalistes: reconegueu-lis la seua existència, llengua i cultura. Reconegueu-lis, fins i tot, que la seua ‘nació’ és lliure per a separ-se (article 72 de la Constitució de la URSS, encara al 1977) i d’aquesta manera si l’Estat soviètic els respecta PERQUÈ HAN DE VOLER ORGANITZAR-SE EN PARTITS SECESSIONISTES PER FORMAR UN ALTRE ESTAT i sobre tot trencar el partit del proletariat amb la seua caixa única.

Els marxistes es plantegen resoldre els problemes que existeixen dins de l’Estat. per a ells Catalunya i Euskadi. Ací al País Valencià des dels anys 60 els ‘nacionalistes’ més dinàmics han estat els ‘fusterians’, és a dir una part NACIONAL de Catalunya. Llavors és a aquests sector de valencians als que cal considerar i cuidar perquè no esdevinguen independentistes, ni ací ni allà. I a fe de Déu que ho aconsegueixen.

Quan a Marina li he preguntat si és valenciana, ella me contesta la mar de resalà, eixerida i amb un somriure sorneguer:

– Jo sóc de Castelló i dels Països Catalans.

I en sentir-la els ‘fusterians’ se’ls fa el cul gasosa. Això de menysprear la marca valenciana i afirmar la marca catalana és massa per a la carabassa. Que políticament la flamant diputada, que n’estic segur haurà tingut un grapat de vots cupaires, siga políticament espanyola, demane el vot per a un partit espanyol i la seua bandera POLÍTICA siga la tricolor republicana espanyola, no té importància, se li perdona perquè … ella, a més d’ESQUERRES, és de la quadribarrada neta (bandera cultural, INOFENSIVA POLÍTICAMENT per a la seua clientela espanyola, que la passeja tota l’esquerra espanyola al País Valencià sense cap problema ideològic) i…  de Països Catalans!!!!

En sentir-la ja ens podem morir de gust.

I com ella hi ha un grapat de diputats d’EU i alcaldes del PSOE, i ara també els tidrem a PODEMOS.

Encara me’n recorde de la també diputada Dolors Pérez quan anava de ‘bolos’ per Catalunya i tots els ‘fusterians’ d’allà també es corrien de gust en sentir-la dir les paraules màgiques de ‘Països Catalans’;  i quan a independentistes catalans de pedra picada se’ls advertia:

– Ei, xavals, que aquesta és d’EU/IU que per molt bo català de Sueca que parle i se l’ompliga la boca de dir ‘Països Catalans’, políticament és espanyola…

Però res com si sentiren ploure.

Els ‘xamans’ en dir la paraula màgica hipnotitzen el personal predisposat  i no hi ha manera…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.