Nota oficial d’ERPV

consellDissabte, 12 de juliol del 2014

Esquerra Republicana del País Valencià celebra el seu Consell de País a València, amb les eleccions autonòmiques i municipals a l’horitzó

Aquest matí, Esquerra Republicana del País Valencià ha celebrat el seu Consell de País a València. Aquest òrgan territorial dels republicans, ha acordat, davant “el context polític, econòmic i social del País Valencià que es troba en una situació complexa i canviant que requereix de respostes globals i compartides“, una resolució per tal d’iniciar el procés per “esbrinar les possibilitats d’acord amb les forces polítiques que compartesquen els objectius compartits de la denúncia de l’espoli fiscal, la defensa de l’Estat del Benestar, el dret a decidir, la defensa de la llengua i la denominació País Valencià, tant pel que fa a establir acords estables i a llarg termini de col·laboració, integració i/o adhesió en projectes polítics valencianistes i d’esquerres, com a altre tipus d’acords electorals concrets per a diferents conteses electorals. A més el text, que ha comptat amb un amplíssim suport per part del Consell de País, insta a “la creació d’una comissió negociadora (aprovada avui també) que mantinga les trobades pertinents amb les diferents forces polítiques i trameta les possibilitats d’acord a la direcció d’Esquerra Republicana del País Valencià per al posterior debat del conjunt de la militància”A més, afegeix la resolució aprovada que “qualsevol dels acords esmentats hauran de mantenir l’estructura orgànica d’Esquerra Republicana del País Valencià, així com la seua identitat política”. Finalment, la resolució aprovada, fixa una durada definida per al procés negociador que s’estendrà fins al proper 31 de desembre.

3 pensaments a “Nota oficial d’ERPV”

  1. Consell de País d’ERPV
    “Esbrinar les possibilitats d’acord amb les forces polítiques que compartesquen els objectius compartits” exclusivament amb les forces de l’esquerra espanyola (Compromís, EUPV), com diu el “Consell” en contra de la “Conferència” que va proclamar “Per la República del País Valencià”, significa la liquidació de la militància operativa d’ERPV (ERC) i la renúncia a accedir al Parlament valencià.

  2. Joaquim, el que s’ha aprovat és la conclusió del document “Cap a la República de País Valencià” ni més i menys:iniciar el procés per “esbrinar les possibilitats d’acord amb les forces polítiques que compartesquen els objectius compartits de la denúncia de l’espoli fiscal, la defensa de l’Estat del Benestar, el dret a decidir, la defensa de la llengua i la denominació País Valencià,

  3. El que sobta és que entre els ‘objectius compartits’ per a arribar a acords, no aparega allò que dóna caràcter independentista, com és la ‘República del País Valencià’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.