Els independentistes s'uneixen. Reagrupament després dels acords fets amb ERC, la CUP i ara CDC, esdevé en la pràctica l'eix de l'acció política independentista a Catalunya

Reagrupament i CDC s’associen per assolir l’estat independent

Aquest acord serà vàlid mentre les dues formacions mantinguin clara la seva proposta política de dotar Catalunya d’un estat propi i fins a la consecució d’aquest objectiu.

07 octubre 2013     Font: Reagrupament Independentista

Joan Carretero i Artur Mas al Pavelló de la Mar Bella (18-11-2012)

La Junta Nacional de Reagrupament ha aprovat una proposta per la qual Reagrupament esdevé entitat associada amb Convergència Democràtica de Catalunya. Aquesta proposta haurà de ser ratificada per l’assemblea de socis de Reagrupament que es convocarà formalment els propers dies per al proper dia 17 de novembre a Vic.

L’acord preveu que Reagrupament i CDC es reconeixen mútuament la voluntat decidida de tirar endavant un procés de transició nacional que culmini en l’assoliment d’un estat independent per a Catalunya i posen els mitjans per treballar-hi conjuntament. Aquest acord serà vàlid mentre les dues formacions mantinguin clara la seva proposta política de dotar Catalunya d’un estat propi i fins a la consecució d’aquest objectiu.

Reagrupament, com a partit, concorrerà a les eleccions de caràcter general, és a dir, les no municipals, al costat de CDC i les agrupacions locals i sectorials de Reagrupament i CDC col·laboraran activament en les iniciatives que es duguin a terme.

La presència de representants de Reagrupament a les diferents llistes electorals s’establirà de mutu acord en cadascuna de les eleccions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.