3 pensaments a “Els votants del PPCV (24,8%) més nacionalistes valencians que els votants de Compromís (21,7 %), en una enquesta de la cadena SER a març de 2014”

  1. Això és evident, per això després de 20 anys de govern popular estem a tocar de la independència. Vaja, que vols transmetre’ns que el PPCV és com el Partit Nacionalista Escocés, d’Alex Salmond.
    Supose que vols dir una altra cosa…Baeta &Co..i tu i jo ho sabem què vols dir-hi…però la transcripció mental t’ha quedat com una caguerâ d’alta com el Miquelet de grossa.

  2. Benvolgut Blesa…
    No és el PPCV.
    Són els VOTANTS del PPCV.
    I la cadena SER i ANNA notícies no tenim la culpa que els VOTANTS de Compromís (21,7%), entre els que te trobes, i ja no diguem del PSOE (19,9%) o EUPV (14,9%), estiguen per baix del PPCV (24,8%) en la suma de MUCHO + BASTANTE

  3. L’enquesta és sobre el “sentiment nacionalista” valencianista entre els votants valencicans per partits.
    El “sentiment nacionalista” és una cosa subjectiva i diferent, se suposa perquè és impalpable i caddascú se la imagina com vol. Si la pregunta hagués versat sobre el “regionalisme” o el “comunitat-isme” hauria estat més informativa (“T’hi sents vinculat o no?, T’hi identifiques o no?”), però amb menys morbo.
    La tertúlia sobre el nacionalisme s’acaba, simplificant però amb la seva punta de trellat, dient que l’única nació és l’Estat, com Archilés, o somiant despert en el “sentiment” nacionalista. Dels que són “molt o bastant nacionalistes”, quants n’hi ha que no se sentin (sentiment) espanyols, siguin del PP o dels altres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.