Zubin Mehta: ‘Potser València hauria de fer un moviment independentista’

Zubin Mehta: ‘Potser València hauria de fer un moviment independentista’

“No sé per què Madrid odia València”. El director va reconèixer estar disgustat pel tracte discriminatori que el ministeri de Cultura atorga al Palau de les Arts de València.

lolaimehta

El director d’orquestra d’origen hindú Zubin Mehta felicitat per Lola Jonhson.

4 comentaris        RedactaVeu / València.

El director d’orquestra d’origen hindú Zubin Mehta és aquests dies notícia a València per la seua decisió de deixar de col·laborar amb el Palau de les Arts, on estava al capdavant de la direcció del Festival del Mediterrani. La raó per la qual Mehta abandona el projecte són els diners. No és, però, una diferència pel sou que rep per la seua tasca, sinó per la falta de fons que, en la seua opinió, rep l’òpera de València tant per part de la Generalitat Valenciana com del govern espanyol, segons publica el diari ARA.Així, en unes sorprenents declaracions a TV3, Mehta assegura: “No sé per què Madrid odia València. Potser València hauria de fer un moviment independentista”.Mehta va reconèixer estar disgustat pel tracte discriminatori que el ministeri de Cultura atorga al Palau de les Arts de València respecte a altres coliseus artístics com el Teatre Real de Madrid o el Liceu de Barcelona.”Si nosaltres (el Palau de les Arts) tinguérem els diners de Madrid que li donen al Liceu seríem molt feliços”. “Me n’alegre pel Liceu però nosaltres els hauríem de rebre també”, afegeix.

4 pensaments a “Zubin Mehta: ‘Potser València hauria de fer un moviment independentista’”

  1. Un altre que tal, que per a defensar València, li cal atacar a Barcelona, en compte de ficar-se només amb Madrid, estén l’atac a Barcelona. No sap afirmar el País Valencià per si sol o en companyia de les Illes i Catalunya, per defensar-se millor de les agressions espanyoles o madrilenyes, necessita comparar-nos amb Barcelona, des de l’enveja, quan ja li va bé a Madrid tenir a València i Barcelona barallant-se per les molletes, i quedant-se Madrid el pa sencer, la farina, els sacs de blat, el rent, la llenya, el molí i el forn… Hauria d’atacar també la política madrilenyista del PP de la Comunidad Valenciana sempre atacant la nostra llengua i la cultura catalana (valenciana i balear), per a ofrenar noves glòries a Espanya, sempre fent antivalencianisme, antimallorquinisme i anticatalanisme.

    1. Sal·lus, rellegeix què diu Mehta exactament: .”Si nosaltres (el Palau de les Arts) tinguérem els diners de Madrid que li donen al Liceu seríem molt feliços”. “Me n’alegre pel Liceu però nosaltres els hauríem de rebre també”

  2. Després de Catalunya, serà convenient, per a la democràcia i la unitat entre nacions, la Independència del Païs Valencià i de les Illes. Amb aquestes, un homenatge a JESÚS SASTRE, el mestre de>Mallorca en vaga de fam (ja són 37 dies), per poder parlar amb les regressives i neofranquistes forces del PP.

  3. El vaguista de fam pateix com Jesús, sens dubte, però es diu Jaume Sastre i no Jesús. El sol sembla que comença a eixir a València i Balears, volent deixar enrera la llarga nit pepera. Tant de bo. Des de Catalunya, tot el nostre suport, aqui ja em començat un camí que no té retorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.