3 pensaments a “16.408 electors pot ser la base de partida d’una candidatura per l’Estat valencià”

  1. No encara. O no veieu tota la llista com vota?
    En comptes de donar pel sac a qui sí estan treballant en eixa direcció, cal picar pedra per una temporada i consolidar el q n’hi ha per a eixamplar-ho.

  2. Compromís està consolidat externament però no internament. Sebastià no és Baldoví. La visió d’ex-bloquistes valencianocatalanistes conservadors i oltristes valencianoespanyolistes progres no és exacta. Sebastià no és Pere Mayor. La visió que si la cosa falla uns tornen a Convergència i els altres ingressen al PSOE. Però la cosa no ha fallat i sí han fallat els presumptes beneficiaris de la fallida de Compromís: CDC i PSOE. A Compromís hi ha molts aspirants de polític professional però hi ha entre els seus votants moltes persones honrades. possiblement ingènues, que buscaven un punt de referència per agrupar-se i avançar cap a la República Valenciana i la Sobirania.
    Molta gent (especialment els ex-Bloc) em deia: “Estic a Compromís perquè no hi ha res millor”. Ara tenen ENV/RV i ERPV amb més coherència ideològica i més i més solidesa organitzativa. En la recomposició del camp polític valencià cap a la formació del bloc republicà valencià, passin vegin i comparin.
    Dintre l’ensorrada del sistema bipartit PSOE-PP, brilla una figura que cal seguir sigui on sigui: Sebastià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.