Història d’ANNA notícies, el mitjà per la República Valenciana

ANNA notícies, el mitjà al servei del sobiranisme valencià republicà i per la República Valenciana, té el seu precedent en l’Agència Valenciana de Noticies que estava vinculada a Esquerra Valenciana i va ser fulminada per pressions externes, arran de l’expulsió d’Esquerra Valenciana del BLOC promoguda per la direcció que encapçalava Pere Mayor i Ferran Puchades. Un altre precedent al País Valencià, de molt abans i en el temps del franquisme, va ser APEP (Agencia de Prensa España Popular) vinculada al FRAP.

El 7 d’agost del 2000, ANNA notícies, eliminada l’AVN,   va emetre la seua primera notícia que va ser esta: Dones en lluita a Puerto Rico.

En ANNA noticies cal distingir dues etapes. La que va des del 7 d’agost del 2000 fins al juliol del 2005, període en que les notícies son enviades a llistes de correu des de la direcció anna@xarxaneta.org i una altra etapa, la que va des de juliol del 2005 -amb diverses caigudes del servidor- fins ara, al 2021, amb la pàgina prou coneguda amb el domini annanoticies.com amb una antiguitat de 16 years (since 2005) per la qual cosa allò que millor pot aportar en estos moments la marca és l’antiguitat del domini i el seu fons documental.
Ara sembla que es vol donar un pas endavant del que aviat tindrem notícies…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.