El botànic, la coalició unionista, dinàstica, semi valenciana i semi republicana (en la intimitat), es disposa -amb la col·laboració de l’Estat espanyol- regar el cossiol on conrea la planta del nacionalisme cultural fusterià, per amarrar llurs votants i dissuadir-los de vel·leïtats independentistes

Tamarit: “Estem en conversació amb institucions públiques, l’Estat inclòs, perquè el Centenari Fuster siga d’alt nivell”
Seran capaços de convidar al ‘Preparao’ per allò del diàleg, cauteritzar ferides i millor encaix amb Espanya?
ARTICLES RELACIONATS
(II) La via ‘unionista’ dels Països Catalans
(I) La via ‘unionista’ dels Països Catalans

3 pensaments a “El botànic, la coalició unionista, dinàstica, semi valenciana i semi republicana (en la intimitat), es disposa -amb la col·laboració de l’Estat espanyol- regar el cossiol on conrea la planta del nacionalisme cultural fusterià, per amarrar llurs votants i dissuadir-los de vel·leïtats independentistes”

  1. L’entrevista és demencial, manipulen Fuster i, com dieu, tot pot esdevenir un caucus espanyolista de ‘encuentro entre comunicades espanolas’. El reduccionisme culturalista del Fuster va contra la República Catalana i contra la Valenciana. Sí i tota l’elit fusteriana, ben peixada, comença a tocar el que no sona.
    Podem estar davant un nou 1992.
    I encara pitjor?
    pot ser que sí que vinga ‘el preparao’…

    1. És molt dur lluitar contra esta colla de sociates i adlàters… El seu discurs fusteria és molt potent per a la nostra gent que se li fa el cul gasosa en sentir anomenar Fuster o PPCC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.