ANNA notícies crida a donar suport a LA VEU. Hem de fer costat a la premsa valenciana… de les paraules als fets

Ja hem superat les 300 persones agermanades, però necessitem arribar a les 500

per Moisès Vizcaino

Ja hem superat les 300 persones agermanades però, necessitem arribar-hi a les 500
Ja hem superat les 300 persones agermanades però, necessitem arribar-hi a les 500 | Ulisses Ortiz

Gràcies al vostre compromís ja hem superat les 300 persones agermanades micromecenes de 150 € a l’any. Com ja sabeu, amb aquesta nova modalitat, totes les donacions a LA VEU es fan a través de la Fundació Jordi de Sant Jordi i això possibilita que pugueu recuperar fins al 100% de l’import aportat en la declaració de la renda. De manera que agermanar-vos vos pot eixir debades si sou contribuents d’IRPF.

Per a completar la primera fase necessitem aconseguir l’objectiu d’assolir 500 persones agermanades abans que acabe 2020. D’aquesta manera, podrem iniciar en 2021 la segona fase, amb la finalitat d’arribar als 1.000 o 1.500 agermanats/des, cosa que ens permetria tenir uns recursos mínims per a tornar a editar el Diari La Veu del País Valencià (DLVPV). Un digital que volem que estiga basat en quatre grans àrees de continguts propis: actualitat, reflexió, territori i cultura. A més, volem continuar donant veu als actuals continguts participatius.

Finalment, aspirem a iniciar una tercera fase en què aconseguir superar les 2.000 persones agermanades, la qual cosa en seria la garantia per consolidar un projecte de qualitat i totalment independent.

Pensem que ara més que mai és necessari un diari que explique, des d’una òptica valenciana i en valencià, tot el que ens està passant. És per això que vos demanem que vos agermaneu i feu possible aquest projecte comunicatiu.

Agermana’t a La Veu!


Moisès Vizcaino
(@MoisesVizcaino_)
Editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià

Castelló de la Ribera, 30 d’octubre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.