Crida als republicans del BLOC, que fa Víctor Baeta, perquè acudisquen a les concentracions d’este diumenge a Alacant i València

CRIDA ALS REPUBLICANS DEL BLOC

Este diumenge, 18 d’octubre, a tot l’Estat els republicans espanyols han convocat en diverses comunitats concentracions en contra del rei emèrit i per la república. Són republicans lligats al moviment comunista espanyol que ja hem vist com se les gasten  amb els catalans que volen exercir el seu dret d’autodeterminació. De  fet eixe dret, en el seu document per a esta mobilització, ha desaparegut i ha estat substituït per l’eufemisme ‘autogobierno’ . “una salida -diuen- que garantice el autogobierno de los pueblos en una  España  solidaria y plurinacional ” 

Ací al País Valencià, la Coordinadora del PV per la República, s’ha adherit a esta convocatòria estatal. Coordinadora que molts companys de BLOC recordareu per haver participat en els trens republicans i en les manifestacions d’Alacant al 2007 i a València amb el Bloc Jove el 2008 i en una expedició a Madrid al 2006, on vàrem passejar els símbols republicans del BLOC i fins i tot vàrem cremar una traca en la mateixa Puerta del Sol.

Este diumenge el valencianisme polític republicà ha de tornar a estar, tant a Alacant a les 12:00 en l’estació de RENFE-ADIF, com a València a les 11:00 en la plaça de l’Ajuntament.

Vos propose tornar eixir al carrer i transformar les nostres senyeres valencianes en senyals republicans i perquè  sonen les nostres consignes:

País valencià, lliure i sobirà!      País valencià, serà republicà!

Víctor Baeta i Subias, de l’ACR Constantí Llombart, de RV/PVE i ex BLOC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.