Hui divendres, 11-S del 2020. RV/PVE, AxR i Mar Vella, organitzen enguany l’homenatge als maulets valencians soterrats al Fossar. Com tots el anys es compta amb la col·laboració del Memorial 1714; vegeu el seu programa d’enguany.

Com tots els anys els independentistes valencians de RV/PVE reten el seu tradicional homenatge als valencians que van lluitar al costat dels catalans per defensar llurs llibertats nacionals. Enguany serà a les 12:30 al Fossar de les Moreres, davant la placa que  l’escultor Andreu Alfaro va realitzar per encàrrec d’ACPV, en la façana del Memorial 1714, que recorda els maulets valencians. Els contingents valencians estaven formats pel Regiment d’Infanteria de la Mare de Déu dels Desemparats, pel Regiment de Fusellers Sant Vicent Ferrer, sent els seus caps el Comte de Cirat, el coronel Josep Vicent Torres i Eiximeno i el general Joan Baptista Basset.
Aquest any es comptarà amb la participació de l’organització independentista republicana catalana ACCIÓ PER LA REPÚBLICA que seran els encarregats de depositar el ram de flors en la persona de la seua portaveu la diputada de JxC, Aurora Madaula, en la placa que recorda els maulets valencians.
En l’organització de l’acte, està col·laborant l’associació cultural barcelonina del casc antic  MAR VELLA de dues ciutats: València i Barcelona i l’associació MEMORIAL 1714, que enguany han fet el següent programa que podeu llegir clicant ACÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.