Aquest paio se’n riu dels catalans… quina vergonya per part d’aquells que s’ho consenteixen

TRET D’UN FIL DE RACÓ CATALÀ

xavier muro lletrat parlament

Aquest és en Xavier Muro, Secretari General del Parlament, qui el 2017 es va negar a publicar les lleis del Referèndum i Transitorietat, responsable directe de la condemna de Carme Forcadell a 11 anys i mig de presó, de la imputació de la Mesa per desobediència i de retirar-li l’acta de diputat als presos polítics i al President de la Generalitat.

Per què no el va cessar Torrent quan va prendre possessió de la Presidència? Per què ERC s’alia amb Cs i el PSC per mantenir-lo en la Secretaria? És un càrrec de lliure designació, només calen 4 vots dels 7 membres de la Mesa del Parlament per cessar-lo: 2 de JxCat i 2 d’ERC

JxCat demana a Torrent el cessament del secretari general

El grup parlamentari de Junts per Catalunya també s’ha sumat al president Torra i ha demanat formalment a Roger Torrent el cessament del secretari general del Parlament. En una carta signada pel portaveu del grup, Eduard Pujol, demanen que el president i la mesa del Parlament traslladin a Muro l’ordre de publicar íntegrament les resolucions i, en cas de no executar-se, es “prenguin les mesures necessàries” per tal de fer-ho efectiu. Així mateix, demanen que es destituexi Muro i es proposi la persona que l’hagi de substituir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.