ESPANYA ÉS UNA CATEGORIA MILITAR, escrit de Víctor Baeta

PER A LLEGIR LA VERSIÓ EN CASTELLÀ, CLIQUEU ACÍ

GRA153. SANT LORENZO DE L’ESCORIAL (MADRID), 03/06/2014.- El Rei Joan Carles i el Príncep d’Astúries, en el Monestir de Sant Lorenzo de l’Escorial (Madrid), on el Monarca ha presidit hui la solemne cerimònia militar de l’Orde de San Hermenegildo, creada fa dos segles per a premiar conductes militars exemplars, en el primer acte oficial al qual assisteixen junts després que el Monarca anunciara ahir la seua abdicació en favor del Príncep, una renúncia que se substanciarà en les pròximes setmanes quan la proclamació de Felip VI en les Corts culmine el corresponent tràmit parlamentari. EFE/Ballesteros

ESPANYA ÉS UNA CATEGORIA MILITAR
Espanya és la categoria militar de la monarquia catòlica o hispànica. Finalitzades les guerres de conquesta i de descolonització d’ultramar, a la categoria militar que és Espanya, sols li resta un camp de batalla i és en la pròpia metròpoli. Espanya, eixa categoria militar,  compta amb el suport dels espanyols que són els súbdits amb comunió amb la monarquia hispànica que l’accepten i la fan seua. Com en tota guerra hi ha l’enemic i l’actual, per a eixa categoria militar que és Espanya, són, allò que anomenen,  els ‘antiespanyols’, és a dir tots aquells que no estem en comunió amb la monarquia catòlica o hispànica i aspirem a categories polítiques, no militars, basades en la democràcia i la llibertat. Els ‘antiespanyols’ varem patir una gran derrota en 1939 per l’aliança d’Espanya -dels detentors de la categoria militar en eixos moments- amb Hitler i Mussolini. Però ara, en el 2020, uns ‘antiespanyols’ -els que aspiren a categories polítiques i no militars- han aconseguit reagrupar-se i fer-se públics en el territori ocupat que és Catalunya i aspiren a independitzar-se de la categoria militar que és Espanya; els catalans aspiren a instaurar democràticament categories polítiques, lliures i sobiranes, com és la República Catalana.

El proper 14 d’abril, RV/PVE farà públic un document, amb unes conclusions inusuals. Ha estat llargament debatut i finalment aprovat per l’Assemblea de RV/PVE reunida telemàticament. Este document és el resultat del constatat fracàs, per part de RV/PVE, després de molts anys d’esforços per tractar d’implicar al republicanisme estatal, anomenat ‘espanyol’, en la lluita contra el règim del 78 -règim al servei de la monarquia hispànica- i per l’assoliment de la sobirania política dels valencians. Ha estat impossible. Eixe ‘republicanisme’, és més ‘espanyol’ que republicà. Tots ells son votants de IU, Podemos i PSOE, forces perfectament instal·lades en el regim del 78, que  aplaudixen a l’Exercit, apel·len a la Pàtria –común e indivisible– , reprimixen a republicans catalans i preparen la renovació dels acords amb en els franquistes fets en el 78 amb uns nous Pactes de la Moncloa.

Amb este document que apareixerà el 14 d’abril, RV/PVE vol marcar amb claredat que ‘Espanya’ és un instrument  al servei dels interessos de l’oligarquia que controla l’Estat dinàstic. Per a RV/PVE, Espanya i els seus seguidors, els espanyols -que cal no confondre amb els castellans, andalusos, asturians, etc. etc.- responen a categories no democràtiques, imperialistes i extractives a les que cal denunciar i combatre políticament i democràticament.

Víctor Baeta i Subias, membre de l’Assemblea de RV/PVE

2 pensaments a “ESPANYA ÉS UNA CATEGORIA MILITAR, escrit de Víctor Baeta”

  1. Victor ho subscric de bon grat tot el que dius del total de la superioritat per la gràcia de Dios, els militars a la claveguera amb les rates

  2. Comparteixo el concepte de categoria militar per a Espanya. Espero llegir el manifest del dia 14 d’abril des del meu refugi de Castelló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.