Iglesias, parlant de la princesa Leonor, està convençut que els catalans són imbècils

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, va lloar aquest dijous que la Princesa Leonor es marcara el “detallazo” de pronunciar en català part del seu discurs en el lliurament dels Premis Princesa de Girona.
Ho va fer en un diàleg amb el periodista Enric Juliana que es va celebrar en el Congrés dels Diputats pel primer aniversari de la publicació del llibre ‘Nudo España’, que recollia altres xarrades entre tots dos.
Iglesias va assumir “com a republicà” que “la monarquia no està en crisi”, encara que va dir que el va sorprendre haver llegit sobre una suposada felicitació del Rei a l’escriptor Javier Cercas per un article en què defensava la Monarquia en respostes al propi líder de Podemos.
Va afegir que “va caure bé a Catalunya, encara que no tothom ho va reconèixer, escoltar a la infanta Leonor parlar en perfecte català” durant el lliurament dels premis Princesa de Girona, i que el que ho fera “és un detallazo cap a molta gent que pensa i parla en aqueixa llengua”.
Aquesta intervenció va demostrar, per a Iglesias, que “una xiqueta, sense ser adoctrinada, pot parlar en una de les llengües cooficials de l’Estat” i que “pot haver-hi una altra actitud, una altra manera d’afrontar la realitat plurinacional” que ell veu a Espanya “sense entendre-la com una amenaça”
(servimedia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.