Compte!!! Felipe Borbón encara no ha proposat, segons l’article 99 de la Constitució del 78/39/1707, a Sánchez com a candidat a la Presidència del Govern

Pendents de la sessió constitutiva del Congrés el 3 de desembre i de la formació dels grups parlamentaris, en articles anteriors, publicats en ANNA notícies, s’ha analitzat com en l’article 99 de la Constitució del 78/39/1707, la sobirania de l’anomenat ‘pueblo español’ es compartida amb una persona que no es presenta a les eleccions. Segons eixe article Felipe Borbón té la potestat de proposar UNILATERALMENT un candidat que pot tenir o NO el suport dels diputats, cosa que preveu l’article 99. És a dir Felipe Borbon pot saber, per allò que li han informat els grups parlamentaris, que Sánchez pot tindre majoria, però ell no té cap obligació de proposar-lo. És mes, com ja s’ha comentat en articles anteriors, les pressions sobre els diputats per canviar el seu vot i perquè es vote a favor de la proposta del borbó, tal vegada ja ha començat.
Tot dependrà dels diputats i diputades del PSOE si es mantenen units o es trenca per indicació dels barons per a elegir un altre candidat, amb garantia pel regim del 78/39/1707, que amb el suport de la dreta siga proposat pel borbó. Si no ho aconsegueixen el règim a traves del borbó, dissoldran una vegada més les Corts espanyoles.

Articles relacionats:

Urias no té raó. La Constitució del 78 sí dóna poders al Rei. De ‘formals’ res. Víctor Baeta porta anys denunciant l’article 99 de la Constitució davant del silenci de l’esquerra dinàstica.

El Rei (en última instància si es nega a firmar) i el president del parlament valencià (si es nega a presentar el candidat que té majoria, en línia amb l’article 99 de la Constitució) poden impedir el nomenament d’un candidat a la Presidència de la Generalitat.

La segona restauració borbònica aconsegueix recuperar als desafectes del PSOE per retornar-los a les institucions dinàstiques espanyoles que tenen per cap d’estat a Felipe VI que neutralitza la sobirania del poble espanyol amb l’article 99 de la Constitució

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.