Esquerra Unida participa en la concentració per exigir la retirada del copagament en Benestar Social

La coordinadora d’EUPV i síndica en Les Corts, Marga Sanz, i la diputada autonòmica d’EUPV Esther López Barceló, han participat aquest matí, junt a la diputada provincial, Rosa Pérez Garijo, els regidors a l’Ajuntament de València, Amadeu Sanchis i Rosa Albert, Dirigents d'EUPV contra el repagament en dependènciael regidor a l’Ajuntament de Paterna i secretari general del PCPV, Javier Parra, i altres càrrecs públics i dirigents de la formació d’esquerres, en la concentració convocada a les portes del Palau de la Generalitat, per exigir la retirada del copagament i de les retallades aplicades en Benestar Social.L’aplicació de la mesura del copagament en l’atenció de la discapacitat no és més que un repagament. És una autèntica barbaritat, una mesura injusta que implica una ràpid retrocés en el sistema de serveis socials que existeix des de la democràcia en el País Valencià. Ens retorna a un estat de beneficiència que garanteix els drets socials a aquells que puguen permetre-se’ls”, ha assenyalat López Barceló.

Esquerra Unida ha denunciat en reiterades ocasions la vulneració d’aquestos drets, així com el desmantellament “d’un pilar fonamental de qualsevol democràcia, com és el del benestar social. Hem presentat iniciatives en el parlament autonòmic per exigir que es retire aquesta mesura agressiva i violenta, i defensarem junt a tot el sector la garantia d’aquestos drets totalment gratuïta i de forma universal”, ha assegurat la diputada López Barceló.

València, 24 de gener de 2014
GABINET DE PREMSA EUPV

Un pensament a “Esquerra Unida participa en la concentració per exigir la retirada del copagament en Benestar Social”

  1. Bufes de pato a gogó

    Un estat que s’ha apropiat del que és públic per regalar-ho a la privacitat d’uns quants mereix ser desnonat per el públic si aquest compta amb representants ad-dients, amb voluntat de fer les coses com cal. Però l’oligarquia l’espanyola, flanquejada per una esquerra cosmètica, tradicionalment potent per majoritària, que ha assumit funcions al servei del estat oligàrquic, fa impossible un canvi de model alliberador.
    Es queixa facció governant què afirma que tot es ‘roí’ quan governen ells, peró no quan governa aqueixa mateixa esquerra.
    Lesquerra que ens va inventar la CIA americana, per apanyar-nos en acabar el franquisme, que anà a comprar ‘democràticament’ les sigles del PSOE amb diners alemanys, i que ja han acomplit el seu paper que es fa insuportable, perqué no donen ni volen donar sortida a una situació cada vegada més denigrant per les persones i els territoris del estat.
    Portem segles sense solucionar la convivència pacífica i productiva de les regions integrades manu-militar en ‘Castilla’, l’estat espanyol, perquè és del tot impossible per la incapacitat espanyola de renunciar al seu uniformisme, siga del tipus que siga, que l’impdeix deixar ser als demés ser com son, sense sentir que son invaïts, quan son ells els invasors.
    Així mateix sent l’esquerra, incapaç d’entendre que la pròpia confussió identitaria amb espanya que pateixen, els fa reforçar l’oligarquia que suposadament combaten, amb el que consegueixen no fer ni deixar fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.