Antonio Marin escriu a Julian Assange a la presó de Londres

MR. JULIAN ASSANGE
DOB: 3/07/1971
HMP BELMARSH PRISON
WESTERN WAY
THAMESMEAD
LONDON
ES28 0EB
UNITED KINGDOM

Benvolgut Julian:
Gràcies a les declaracions efectuades per Pamela Anderson a l’eixida de la Presó de Belmarsh el 7 de maig, he tingut coneixement de l’inadmissible maltractament del que és vostè objecte per part de les autoritats britàniques, atès que li han reclòs en una presó de màxima seguretat, sense haver-hi motiu algun per a açò. Mantenir-ho aïllat completament i sense accés a llibres, periòdics, alhora que limitar o impedir les visites de familiars i amics… em sembla un acte infame i injustificat, que demostra la total falta de respecte pels Drets Humans de la qual fa gala l’actual govern del Regne Unit.
Vull reiterar el meu suport incondicional a vostè i a Wikileaks, per l’excel·lent i rigorosa labor periodística. En aquests moments és quan un ha de posicionar-se i donar la cara pública i obertament, reconeixent el seu valent comportament professional i personal. El fet de romandre 7 anys reclòs en la petita seu de l’Ambaixada d’Equador a Londres, envoltat d’un ambient hostil, demostra el seu gran coratge, enteresa i valentia.
Vostè, Sr. Assange, ja ha pagat un alt, un elevat preu i ha de ser alliberat i homenatjat per tots els que estimem la Vida, la Llibertat, els Drets Humans, el periodisme d’investigació…
En aquests temps, on única i exclusivament es premia i es lloa la indecència, el crim d’Estat i les mentides i faules més bastes i obscenes… on pensar, reflexionar, dubtar, denunciar i cercar les causes reals dels conflictes bèl·lics, socials i econòmics… és qualificat per molts governs, com a actes il·lícits i delictius, urgeix lluitar, defensar i resistir com vostè, Sr. Assange, porta fent des de fa molts, moltíssims anys.
Servisca la present carta perquè vostè, tinga constància que a València (Spain), hi ha persones que dia a dia seguim defensant les seues iniciatives, els seus projectes i el seu gran i exemplar valor, doncs Wikileaks i Assange són un paradigma d’Investigació, Periodisme i Dignitat en aquests temps de covardia, mesquinesa i silenci…
Espere i desig tenir molt ràpid l’oportunitat i alegria de saludar-li i mostrar-li el meu afecte personalment, mentre vostè recorre els carrers de la ciutat on visc: València.

València (Spain), a 8 de maig de 2019

Fdo: Antonio Marín Segòvia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.