La CPVR, representada per Ainhoa Boix, Josep Velasco i Manel Albentosa, al costat de les Coordinadores republicanes de Navarra i d’Andalusia, formarà part de la mesa en l’encontre republicà del dia 10-N a Madrid.

Máximo de Santos, informant sobre la convocatòria republicana del 10-N i proposant a la CPVR formar part de la mesa de l’encontre.

Hui s’ha reunit la CPVR-Coordinadora del País Valencià per la República amb la presència de Máximo De Santos Tirado  de la Coordinadora Andaluza de Organizaciones Republicanas ‘Andalucía Republicana’, un dels convocants i organitzador de l’encontre republicà del dia 10 de novembre a Madrid. Maximo de Santos, ha transmet a la CPVR el desig dels convocants perquè la Coordinadora valenciana formara part de la mesa de l’encontre, al costat de les Coordinadores republicanes de Navarra i d’Andalusia. Debatuda la proposta la CPVR ha decidit acceptar i nomenar  Ainhoa Boix, Josep Velasco i Manel Albentosa, de les territorials del Vinalopó i de València per a seure en la mesa  i participar en el desenvolupament de l’encontre republicà.

Un pensament a “La CPVR, representada per Ainhoa Boix, Josep Velasco i Manel Albentosa, al costat de les Coordinadores republicanes de Navarra i d’Andalusia, formarà part de la mesa en l’encontre republicà del dia 10-N a Madrid.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.