Este senyor, serà un dels responsables d’allò que ocórrega el 9 d’Octubre per la vesprada a la ciutat de València?

Juan Carlos Fulgencio Tejedor. Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana. [tret de la pàg.oficial de la DG]  Nomenat Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana per Reial decret 462/2018, de 18 de juny.
Nascut el 10 de maig de 1960 a Bilbao, és llicenciat en Dret per la Universitat de València i en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Oberta de Catalunya. Així mateix, ha realitzat diversos cursos d’especialització universitària: “Drets i Llibertats a Europa”, “Informàtica Jurídica”, “Delictes i Víctimes a Espanya”, “La problemàtica de les drogues a Espanya”, “L’accident de trànsit i el seu entorn” o “Investigació Criminal”.
Ha sigut funcionari de l’Ajuntament de Montcada entre els anys 1981 i 2000, sent des d’aqueix any funcionari de l’Ajuntament de València. En l’actualitat exercia les funcions d’Intendent Cap de Recursos Humans en la Divisió Central de Policia Local de València.
Entre 1993 i 2004 ha sigut docent de l’Institut Valencià de Seguretat Publica i Emergències (IVASPE) i ponent en diferents jornades i cursos, sent autor de diversos articles per a revistes de diferents organismes com el IVASPE o la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues.

per a engrandir cliqueu damuntArticles relacionats:
La pedra i el vidre. (19 d’octubre 2008)
El sac de boxa. (11 d’octubre del 2009)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.