31 pensaments a “Trenta-tres acudits internacionals sobre el ‘procés’”

  1. Això demostra que encara que amb algun error, Catalunya s’ha posat al mapa del món. Potser Europa i el món com estats no han corregut a ajudar-nos però hi ha molta comprensió en molts sectors i cal aprofitar-ho.
    Per tant crec que cal que el President es mantingui a l’exili. Això incomoda molt a l’estat i visualitzarà el problema a Europa i del món.
    Catalunya, si vol ser un estat, ha de tenir un President com a màxima figura institucional i un primer ministre que ha de ser el gestor del dia a dia. Per tant perfectament el President pot ser més útil a Bèlgica exiliat que a Madrid empresonat.
    Segur que hi ha fórmules per fer-ho possible, però si legalment no es pot fer perquè s’hagin de canviar les lleis i el 155 no ho deixa fer, llavors entre els partits independentistes es fa una declaració formal de que el President reconegut és el Puigdemont. I el poble ja ho entendrà.

    1. D’acord. Primer : us demanem unitat els partits independentistes. Segon acepto que sigui el President Carles Puigdemon que ell sempre ha sigut el nostre President. I em aixo reconec tota la feina que ha fet el expresident Torra.

    2. Estic totalment d’acord, hem de resistir perquè al final jo conseguirem.
      La nostra causa indepe es totalment legítima. VISCA CATALUNYA LLIURE.

  2. Senpre al servici del meu país la meva gent i els qué volent ser catalans amb els drets democràtics de tots els estats .
    Visca la república de Catalunya

  3. Efectivament. Sembla que no estem tant sols. Si som capaços de fer quelcom mes punyent, veurem com s’incrementen opinions de pes que ens donaran soport. Com Rússia, potser.

  4. Hi han acudits més actuals? Imagino que aquests 30 són de finals del 2017, a deduir pels primers comentaris. Seria interessant veure com ha evolucionat el punt de vista d’aquestes o altres publicacions. Aquestes són molt bones!

  5. Fins que no siguem independents hem de seguir fent que ens visuslitzin i això sols ho podrem fer sentint-ho molt tenint el nostre president a l’ exili

  6. Cal sortir al carrer per demanar els nostres politics que fagin efectiva la republica, lleis catalanes i deixar de banda la legislació espanyola, fins aconseguir-ho, cal una revolta popular fins a l’extrem de parar el pais si cal

    1. Perfecte!! És una idea excel·lent. A més, Laura Borràs no milita a cap partit i és una dona molt intel·ligent que actua amb un temperament serè, segur i patriòtic.

  7. Crec (i voldria equivocar-me) que s’està maquinant un altre tripartit, si és així serem molts els que no seguirem apoiant-los, s’ha tornat a votar i s’ha tornat a guanyar, no hi ha volta de fulla.

  8. Per “casualitat” m’he trobat aquests acudits. I d’aquí, als darrers vídeos pujats. Espero ajudi a entendreu/actuar millor:
    *l’audiovisual LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT (1:37:54) https://www.youtube.com/watch?v=Z4kc1QYO6DM
    *210221: “Operació Hasél” – 0 https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/02/21/operacio-hasel-0/
    *210222: “Operació Hasél” – 1 https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/02/22/operacio-hasel-1/
    *210222, de 21 a 22 h: DIRECTE PREGUNTES I RESPOSTES 131 – ESPECIAL HASEL – AMB DAVID RAVENTÓS (Directe-68, Resistència Independentista Catalana) https://www.youtube.com/watch?v=9So1PxxO9Bc

  9. Hi estic d’e acord, ¿ quina taula de diálogo, espot parla de tot mens de esto ,de esto ? Y de lo otro, K espera esquerra , n’o te prou dé mentides e incumplimients ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.