Carles Choví deixa de ser coordinador general i DV li agraeix els serveis prestats

Carles Choví passa de coordinador general a militant de base


cropped-cropped-democrates21.jpg

Ahir a la nit, Carles Choví, coordinador general de Demòcrates Valencians, després d’una reunió en assamblea, anuncià la seua retirada de l´esmentat càrrec orgànic. El que ha sigut secretari general d’Units x València, partit integrat en Demòcrates Valencians i força impulsora del projecte, havia manifestat el seu interés per tancar un llarg cicle polític que l’havia dut a ser un constant referent i protagonista del valencianisme tricolor més avantguardista en diferents eleccions i conjuntures, ja des de fa més d’una dècada.
Demòcrates Valencians manifesta el seu profund agraïment a Choví, ja que ha sigut un dels seus artífexs indispensables i ha treballat per la implantació de Demòcrates arreu tot el territori, també com un dels autors de les seues bases programàtiques. Una implicació que ha permès que allò que naixqué com un projecte conjunt haja pres un cos i una realitat que ara és innegable. Carles Choví passa, per tant, a ser un actiu referent del partit, un element de consolidació interna del valencianisme de centre i un estimat membre dels que integrem Demòcrates Valencians.
L’organització de Demòcrates Valencians obri immediatament la seua Executiva per a reconstituir les diferents àrees i responsabilitats internes, per a proveir-se d’una coordinació general que done continuïtat a les tasques, l’agenda i el comandament que ens ocupava i dotar al seu equip de la major espenta possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.