Ismael Furió nou Secretari General de la CGT-PV

Ismael Furió i Genovés reemplaça en el càrrec a Emilia Moreno de la Vieja. La resta de l’equip, el Secretariat Permanent de CGT-PV, està integrat per Enric Tarrida (Secretari de Comunicació); Xavi Cardà (Secretari d’Acció Sindical); Isabel Valero (Secretària de Formació); Juan Vicente Calderón (Secretari de Finances) i José Luis Lázaro (Secretari d’Organització).
Després de la celebració del Ple ordinari de Sindicats que conformen la Confederació General del Trebal del País Valencià (CGT-PV), el sindicat anarcosindicalista ha renovat el seu Secretariat Permanent.
Entre el nou equip de responsables, únicament repeteixen José Luis Lázaro i Juan Vicente Calderón, Ismael Furió i Genovés ha sigut nomenat Secretari General de CGT-PV.
Nascut a València fa 44 anys, es va formar en Nàutica a Barcelona, com a Patró d’Altura en la Marina Mercant. Sempre ha treballat en l’àmbit marítim -nàutica esportiva, remolcadors, remolc d’altura – fins a arribar al seu actual lloc de treball com a segon oficial en un patruller de Salvament Marítim a Canàries. Actualment, també ocupa la responsabilitat de president del Comitè d’empresa de Salvament Marítim a nivell estatal.
Amb l’equip renovat, la CGT-PV i Múrcia (les Federacions Locals es troben a Vinaròs, Castelló, Port de Sagunt, València, Gandia, Alcoi, Benidorm, Alacant i Múrcia) aborda una nova etapa en la qual, tal com destaca Ismael Furió, s’enfronta a la particular situació del territori valencià “amb un entramat empresarial complex i amb sectors en uns nivells de precarietat alarmants. La classe obrera pateix les conseqüències de ser el bastió de la corrupció, això exigeix al sindicat un esforç ingent tant lluitant contra els despropòsits comesos, com contra la precarietat i la llarga llista d’atrocitats que la crisi-estafa ha deixat en moltes persones”.
Gabinet de Premsa CGT-PV
València, 21 desembre 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.