Per a alguns el genere humà es divideix en dos races fonamentals: ells i la resta del món que no són ells i que són per a ells CATALANISTES!!!

No és el cas de l’autora de l’article, tot el contrari, però cal aclarir-li davant la seua perplexitat front a certs fenòmens que per a alguns el genere humà es divideix en dos races fonamentals: ells i la resta del món que no són ells i que són per a ells CATALANISTES!!!

Un pensament a “Per a alguns el genere humà es divideix en dos races fonamentals: ells i la resta del món que no són ells i que són per a ells CATALANISTES!!!

  1. NOTA DE LA REDACCIÓ QUE HA PENJAT L’ACUDIT DEL TITULAR
    Açò no vol dir que entre els valencians no hi haja catalanistes… catalanistes de tot tipus, graduacions i matisos, però vaja, d’Oriola a Vinaròs, hi ha un muntó d’identitats, ideologies i sensibilitats, tan legítimes com la dels valencians ‘catalanistes’. Al País Valencià, com en qualsevol lloc hi ha de tot, i el que cal és ser respectuosos amb la identitat de l’altre, respectant la llibertat i la democràcia, de tots i per a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.