L’alcaldessa d’El Puig (PSOE) aplica ‘el 155’ als independentistes valencians republicans i els tanca l’ermita de Sant Jordi i les albaes sobiranistes s’han hagut de cantar fora el recinte


En arribar a l’ermita Sant Jordi els marxadors de la Marxa del darrer Diumenge d’Octubre  s’han trobat amb la sorpresa que per primera vegada el recinte enjardinat de l’ermita  se l’han trobat tancat i inaccessible pels marxadors. L’ermita Sant Jordi del que és propietari l’Ajuntament de València que presideix el senyor Joan Ribó és gestionat baix un conveni per l’Ajuntament del Puig, que presideix la susanista Luisa Salvador del PSOE. Els independentistes valencians republicans, organitzadors de l’acte, havien demanat sol·licitud, com tots els anys als dos Ajuntaments, i en la resposta de l’Ajuntament d’El Puig on es nega l’accés s’addueix la clàusula tercera del conveni que diu: “El Ayuntamiento del Puig de Santa Maria  destinarà la Ermita de San Jordi a finalidades culturales i turísticas…”.
Davant d’aquest fet sense precedents els marxadors en arribar a l’ermita de sant Jordi han tingut que fer els parlaments i els cants d’albaes en l’exterior del recinte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.