S’ha reactivat la Plataforma republicana SOBIRANIA VALENCIANA

ANNA notícies. Dissabte 23-S s’ha reunit la Plataforma SOBIRANIA VALENCIANA a Manises. Després d’anys sense activitat, setze persones, unes a títol individual como ha estat el cas d’afiliats al BLOC de la Marina i l’Horta i altres representant al Sindicat Valencià Republicà, a AIVCAM, a l’ACR Utopia XXI, a l’ACR Constantí Llombart, a l’ACS Miquel Penya (pendent de ratificació), a Estat Valencià, a Esquerra Nacionalista Valenciana i a República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu, han decidit reprendre l’activitat per promoure l’acció política-cívica en favor de la SOBIRANIA VALENCIANA.
El primer acord ha estat adherir-se al manifest “Va de Democràcia”, així com participar en els actes convocats la pròxima setmana arreu del país per promotors d’aquest manifest, en solidaritat amb el poble de Catalunya i el seu legítim dret d’autodeterminació, que exercirà el proper 1 d’Octubre mitjançant referèndum, per la decisió sobirana del seu Parlament, així com en defensa de les llibertats i drets democràtics, en solidaritat amb els sobiranistes catalans represaliats, i també en reivindicació de la pròpia Sobirania del Poble Valencià. Concretament, la Plataforma Republicana Sobirania Valenciana serà present i s’adherix l’acte convocat el pròxim dilluns en la Societat Coral el Micalet.
Després de reflexionar conjuntament sobre l’actualitat política, la situació determinada pels fets de Catalunya i l’escalada repressiva de l’Estat espanyol i el moment del sobiranisme valencià, la reunió ha acordat recuperar l’acció cívic-política de la mateixa, tot buscant la màxima cooperació amb els sobiranistes valencians, més enllà de les legítimes propostes que cadascú puga tindre per a l’endemà mateix de la proclamació sobirana d’un Estat valencià i més enllà també de la militància que cadascú puga tindre, amb la voluntat de posar dempeus un ampli moviment pel Dret a Decidir dels Valencians i per l’exercici de la pròpia Sobirania Valenciana, que s’ha de plasmar en un futur amb una majoria sobiranista en el Parlament Valencià.
Finalment, la PR SOBIRANIA VALENCIANA estarà atenta en les pròximes setmanes a l’evolució de l’escalada repressiva de l’Estat espanyol i d’allò que puga esdevenir a Catalunya, i compromet una resposta amb la resta dels demòcrates valencians front a la repressió i la conculcació dels drets i llibertats democràtiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.