Quanta hipocresia… TV3 va esperar connectar C9 el dia que la tancaven… Per què, si feia un paper tan bo per la llengua i les tradicions, no va haver cap moviment per portar C9 a Catalunya…? El que diem quanta hipocresia…

  La senyora Terribas ens pren als valencians per imbècils… i molts damunt l’aplaudeixen!!!

  Pretenia la senyora Terribas que els valencians renunciarem a quotes de publicitat …!!!

  La quota de TV3 era més alta i no volien rebaixar-la si nosaltres emetíem a Catalunya.

  Terribas ens està dient que nosaltres no tenim dret a que el catalans vegen un partit de futbol o una pel·licula emesos des de C9, però al contrari sembla que sí, el que diem ens prenen per imbècils!!!

  Mentre Terribas desconnectava C9 a Barcelona, a València en aquells moments estàvem veien QUATRE CANALS CATALANS i … AMB LA SEUA PUBLICITAT!!

c9tv3

Un pensament a “Quanta hipocresia… TV3 va esperar connectar C9 el dia que la tancaven… Per què, si feia un paper tan bo per la llengua i les tradicions, no va haver cap moviment per portar C9 a Catalunya…? El que diem quanta hipocresia…”

 1. Jo crec que l’exigència, si és que no es pot vore encara TV3 al País Valencià, és si han tancat RTVV, ni un minut més sense una TV en la nostra llengua, ni un munit més sense TV3 i elsl altres canals en valencia-català!!!!

  Ho sent molt però l’acord de reciprocitat era una acord antidemocràtic, del temps del NODO, això de prohibir la llibertat perquè no es diguera “País Valencià” és absolutament inacceptable que cap govern democràtic hauria d’haver acceptat i cap ciutadania democràtica hauria d’acceptar…. Jo no he vist mai partits de futbol a RTVV més enllà d’uns pocs minuts, però, en general feien servir un valencià plenament castellanitzat, amb més gent parlant en espanyol que en valencià… I gual com els programes de debat monocolors i antidemocràtics de Canal 9; a mi m’avergonyia profundament RTVV i en canvi, TV3 i Canal 33 amb els programes de debat, Polònia i els informatius estaven a l’alçada de les millors televisions d’Europa. Algú ho havua de dir, defensen una RTVV, en valencià-català, de qualitat, plural, democràtica, etc. però no ens xuplem el dit, això no ha existit mai, inclús en la darrera etapa, de les últimes setmanes, semblava la TV del PSOE, però els partidaris del dret a l’autodeterminació, l’autogovern ple i l’autonomia com la de Portugal, no els hem vist enlloc ni en cap moment per RTVV, ni la possibilitat de dir Països Catalans ni República Valencià o, al meu parer, millor, República Catalana-Balear i Valenciana!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.