CREUEM ELS DITS…

grup

COMUNICAT DE L’EXECUTIVA DEL BLOC SOBRE LA CONSTITUCIÓ D’UN GRUP PROPI VALENCIÀ

Publicat el 19 de gener de 2016 en Nacional

L’Executiva Nacional del Bloc Nacionalista Valencià, reunida hui dilluns 18 de gener, considera que la candidatura “Compromís-Podem-És el moment” reuneix tots els requisits legals establerts pel Reglament del Congrés dels Diputats per a la formació d’un grup parlamentari valencià propi.
L’Executiva del BLOC manifesta que espera que la Mesa del Congrés no faça cap interpretació restrictiva del reglament, fruit d’interessos polítics, i, de la mateixa manera que amb altres formacions polítiques, permeta la creació del grup parlamentari valencià que la ciutadania ha demanat a les urnes.
Hem de recordar que més de 670.000 valencians i valencianes donaren el seu vot a la candidatura electoral valenciana “És el moment”. És a dir, més del 25% de la ciutadania valenciana, pels quals treballarem fins el final per impedir que es queden sense veu al Congrés dels Diputats.
Per això, reitera la confiança dipositada amb els negociadors escollits per l’Executiva de Compromís i els encomana que exploren totes les possibilitats obertes per aconseguir l’objectiu (incloses les converses amb altres formacions polítiques), en el benentès que, cas de no trobar cap alternativa satisfactòria que supere l’anunci de negativa efectuat per alguns, i atenent allò que estableix el protocol de la coalició, els diputats i les diputades electes hauran de formalitzar la demanda de constitució del grup parlamentari valencià davant la Mesa del Congrés i arribar fins a les últimes conseqüències legals, inclosa la instància constitucional, per aconseguir una veu pròpia i diferenciada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.